Een stevig en flexibel IT-netwerk om klanten optimaal te bedienen?

Samen bouwen we aan de basis van uw dienstverlening!

Internet Service Provider

Als het gaat om internet en de bijbehorende diensten, zoals hosting en cloud, rekenen uw klanten op kwaliteit, beschikbaarheid en flexibiliteit. Ze willen razendsnel internet, 24/7 beschikbaarheid en snel over meer bandbreedte beschikken als dat nodig is. Het zijn uitdagingen voor u als Internet Service Provider of Cloud Provider.

Het netwerk dat nodig is om deze service optimaal te leveren, moet stabiel en betrouwbaar zijn. De verbindingen dedicated, geschikt voor hoge bandbreedtes en met lage demping, zodat weinig vertraging optreedt.

Samen bouwen we zo’n infrastructuur voor u op, met behulp van ons fijnmazige Dark Fiber netwerk. Onze Dark Fiber verbindingen zijn betrouwbaar, veilig en worden redundant geleverd. Ze bieden ongelimiteerde bandbreedte en supersnelle schaalbaarheid, waardoor extra bandbreedte zo toegewezen is aan een dienst. Ook voor de mogelijkheden van dataopslag (in de cloud) bent u bij ons aan het juiste adres.

In de opbouw, maar ook daarna, denken wij graag met u mee. Wij schakelen hierin snel en hanteren een korte levertijd.

Hosting Provider

Ook voor u als hostingprovider zijn wij de juiste partner. Organisaties zijn veelal aangewezen op u voor het hosten van websites. En omdat hun wensenpakket steeds groter wordt, stijgt bij u de behoefte naar ongelimiteerde bandbreedte, optimale beschikbaarheid, veiligheid, maar ook naar een stukje flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Om uw klant de hoogst mogelijke uptime te garanderen, maakt u volop gebruik van een colocatie/datacenter. Op ons netwerk zijn meer dan 125 (carrier neutrale) datacenters aangesloten, waarvan ruim 30 datacenters zijn aangesloten op ons dark fiber metronetwerk in Amsterdam. Bovendien is ons netwerk continu in ontwikkeling, waardoor er jaarlijks nieuwe datacenters bij komen. Om deze reden kiezen veel hostingproviders voor onze Dark Fiber oplossingen kiezen. U ook?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Laat uw gegeven achter en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.