Dark Fiber Duitsland

Relined biedt u connectiviteit op maat. Samen met onze preferred suppliers beschikken wij over een hoogwaardig Dark Fiber-netwerk van meer dan 51.000 kilometer in Nederland, Duitsland en Denemarken. Op dit netwerk kunnen wij u voorzien in de behoefte van nationale verbindingen in één van de drie landen.

Op zoek naar een snelle, betrouwbare en schaalbare verbinding? Is latency, kortst mogelijke route, hoge kwaliteitseisen en een partij die met u meedenkt belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Relined garandeert u hoogwaardige connectiviteit en veilig dataverkeer over haar unieke netwerk.

 

Uw eigen Dark Fiber-netwerk in Duitsland

Relined levert, in samenwerking met GasLINE en NGN, een landelijk dekkend netwerk in heel Duitsland. Met ruim 32.000 km netwerk in Duitsland bieden wij een hoge mate aan fijnmazigheid. De unieke ligging, nabij de gaspijpen, biedt veelal het kortst mogelijke tracé. Dit heeft een gunstige uitwerking heeft op de latency. Zo zijn wij voor backbone verbindingen de ideale netwerkpartner.

 

Interconnectie mogelijkheden

Vanuit Duitsland hebben wij op diverse strategische plekken interconnectiepunten met onze netwerken in de buurlanden in bijvoorbeeld Nederland, Denemarken, Polen en Oostenrijk. Over de grens kunnen wij u verbinding middels ons eigen netwerk verder oppakken of koppelen aan een van onze netwerkpartners.

“Met GasLINE in het partnerportfolio van Relined ontstaan veel mogelijkheden om gezamenlijk een deel van de internationale netwerkbehoefte van onze klanten te vervullen en daarmee kunnen beide partijen hun marktpositie versterken”, aldus Kristel Landa CEO Relined Fiber Network

Dark Fiber Frankfurt

De veiligheid van een eigen glasvezelnetwerk wordt nog eens versterkt als de aangesloten bedrijfskritische ICT-apparatuur wordt ondergebracht in goed beveiligde datacenters. Relined beschikt over een eigen metronetwerk in de regio Frankfurt waarop ongeveer 11 carrier neutrale datacenters in Frankfurt (redundant) op het Dark Fiber-netwerk aangesloten. Hier leveren we Dark Fiber connectiviteit tegen scherpe tarieven en binnen 1-3 weken levertijd.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!

Goede connectiviteit

Uw data zo veilig mogelijk? Het begint met aandacht voor de gehele IT-infrastructuur. Hoogwaardige en stabiele verbindingen zijn namelijk net zo belangrijk als een beveiligde dataopslag. Helemaal omdat data en applicaties steeds vaker buiten de eigen kantooromgeving staan en datatransport dus steeds vaker plaatsvindt. Een goede connectiviteit is bovendien nodig om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Maar hoe creëert u zo’n veilige omgeving?

Met Dark Fiber; onbelicht glasvezel waarbij de gebruiker zelf moet zorgen voor apparatuur en diensten. Het betreft een verbinding die niet wordt gedeeld met anderen en die volledig in eigen beheer is. U heeft zelf volledige controle over de connectiviteit en de diensten die daarover lopen. Daarnaast kunt u eenvoudig de Dark Fiber beveiligen middels encryptie, waardoor uw data veilig via een versleutelde lijn kan worden verzonden. Dit maakt Dark Fiber een stuk veiliger dan verbindingen die worden gedeeld en waarbij u afhankelijk bent van een serviceprovider.

Bovendien kunt u opschalen op basis van uw eigen connectiviteitsbehoefte en heeft u beschikking over onbeperkte bandbreedte, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn voor uw verbinding. Een toekomstgericht netwerk dus! Meer informatie over wat Dark Fiber precies inhoudt en wat voor mogelijkheden en voordelen het uw organisatie biedt vindt u op onze dienstenpagina.

 

Ons netwerk

Op onze interactieve netwerkkaart vindt u onze bestaande netwerken.

Disclaimer: Het netwerk van Relined Fiber Network is voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor zijn recente opgeleverde verbindingen niet zichtbaar op de netwerkkaart.