Dark Fiber netwerk in Rotterdam – Delft

NorthC Delft, Smart DC Rotterdam, NorthC Zestienhoven en Bytesnet nu extra voordelig en snel leverbaar

Hoe afhankelijk is uw organisatie van IT-infrastructuur? Steeds meer bedrijven zijn dagelijks afhankelijk van de mogelijkheden en betrouwbaarheid van hun IT-infrastructuur. Er is geen bedrijfsproces dat niet van de netwerktoepassingen gebruik maakt.

Al deze data moet via stabiele en veilige verbindingen geleid en opgeslagen worden. Relined helpt hierbij.

Datacenter in Rotterdam

Rotterdam is een belangrijk internetknooppunt geworden door zijn strategische ligging in het centrum van Europa, zijn sterke infrastructuur en zijn inzet voor digitale innovatie. De havenstad is de thuisbasis van vele internet service providers en verschillende datacenters, die op ons netwerk zijn aangesloten.

Het aantal bedrijven dat hun IT/hosting/cloud platform onderbrengt in Rotterdamse datacenters neemt gestaag toe. De verbindingen die hiervoor nodig zijn, moeten betrouwbaar én optimaal schaalbaar zijn. De oplossing: Dark Fiber.

Door gebruik van een Dark Fiber-netwerk wordt de continuïteit van de dienstverlening aan eindgebruikers gewaarborgd. Zo kunnen organisaties altijd rekenen op een veilige, snelle, stabiele, betrouwbare én schaalbare verbinding.

Eigen Dark Fiber-netwerk

Wij beschikken over een eigen Dark Fiber-netwerk in Rotterdam. NorthC Delft, Smart DC Rotterdam, NorthC Zestienhoven en Bytesnet nu extra voordelig en snel leverbaar

Uw datacenterverbinding leveren wij nu voor een vast en scherp tarief. U weet dus altijd waar u aan toe bent en welke kosten u maakt. Daarnaast leveren wij uw datacenterverbinding binnen 1 tot 3 weken.

Wat betekent een eigen Dark Fiber-netwerk voor uw organisatie?

  • Veilige verbindingen
  • Betrouwbaarheid en continuïteit van het netwerk
  • Snelheid
  • Schaalbaarheid

 

Metro-netwerk-Rotterdam

 

Betrouwbare datacenterverbindingen in Rotterdam

Uw datacenterverbinding aansluiten op een metronetwerk van Relined biedt verschillende voordelen. Naast dat we graag met u meedenken over oplossingen voor uw netwerkproblemen, bieden we ook het volgende:

  • Zo kort mogelijke route en zo min mogelijke demping
  • Redundante verbinding
  • Gescheiden gebouwingangen

Tenslotte werken wij onze kabel af in de Meet Me Room (MMR) van het datacenter: de plek waar alle connectiviteit samenkomt. Vanaf hier kunt u, via het datacenter, een intern patch afnemen naar uw eigen apparatuur en de vezels in gebruik gaan nemen.

Voordelen van ons metronetwork

Uw datacenterverbinding in Rotterdam leveren wij voor een scherp vast metrotarief. U weet dus altijd waar u aan toe bent en welke kosten u maakt. Daarnaast leveren wij uw datacenterverbinding binnen 1 tot 3 weken.

Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor meer informatie.

Metro netwerk Rotterdam

Inzicht in ons Rotterdamse datacenternetwerk

Disclaimer: Het netwerk van Relined Fiber Network is voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor zijn recente opgeleverde verbindingen niet zichtbaar op de netwerkkaart.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!