Digitalisering in de zorg

Hoogwaardige connectiviteit

Als zorginstelling wilt u innovatief zijn op het gebied van digitalisering. Zorg moet sneller, efficiënter en op maat én afstand verleend worden. Digitale middelen worden volop ingezet om dit te realiseren. Patiëntgegevens wisselt u online uit, consultaties geeft u gedeeltelijk op afstand en ook thuismetingen komen steeds vaker voor. Mooie ontwikkelingen, maar zorgen ze er ook voor dat connectiviteit niet meer slechts een ‘ICT-dingetje’ is.

Steeds meer bandbreedte is nodig om data snel te versturen en op te slaan. Op veilige wijze, want u heeft dagelijks te maken met privacygevoelige data. Daarbij moet data 24/7 beschikbaar te zijn. Wij begrijpen dat dit soms kopzorgen geeft en helpen u graag met het digitaliseren en opzetten van een betrouwbare infrastructuur. Eén waarbij u volledig in control bent. Dit doen wij niet alleen maar samen met uw IT-dienstverlener of een ander System Integrator die u ontzorgt en helpt bij het ontwikkelen van de beste IT-oplossing.

Wat u van ons kunt verwachten

Wij leveren de stabiele verbinding van A naar B. Redundant, zodat de kans op uitval nihil is. U belicht de Dark Fiber-verbinding vervolgens met eigen apparatuur. Zo heeft u meer controle over de veiligheid van uw verbindingen en wijst u zeer eenvoudig meer bandbreedte toe aan uw diensten als dat nodig is. Met behulp van deze betrouwbare connectiviteit kunt u op het gebied van digitalisering álle kanten op.

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.