Connectiviteit in Europa’s belangrijkste internetknooppunten

Datacenterverbindingen tegen scherpe tarieven in Amsterdam en Frankfurt

Metronetwerken

Om de beste kwaliteit verbindingen aan onze klanten te kunnen leveren, beschikken we over een eigen Dark Fiber-netwerk in Amsterdam en Frankfurt. Deze steden zijn de belangrijkste knooppunten op het gebied van internationaal dataverkeer.

Op de metronetwerken in Amsterdam en Frankfurt zijn meer dan 50 carrier neutrale datacenters, veelal redundant, aangesloten. Neutrale datacenters betekent vrijheid en flexibiliteit: u kunt zelf uw eigen verbinding samenstellen.

 

Metronetwerk van Relined

Uw datacenterverbinding aansluiten op een metronetwerk van Relined biedt verschillende voordelen. Naast dat we graag met u meedenken over oplossingen voor uw netwerkproblemen, bieden we ook het volgende:

  • Zo kort mogelijke route en zo min mogelijke demping
  • Redundante verbinding
  • Gescheiden gebouwingangen

Tenslotte werken wij onze kabel af in de Meet Me Room (MMR) van het datacenter: de plek waar alle connectiviteit samenkomt. U dient slechts zelf een koppeling te maken naar uw eigen apparatuur in het datacenter. Deze koppeling past u aan uw eigen behoefte, bijvoorbeeld een redundante oplossing. Hiervoor kunt u zelf kiezen uit verschillende aanbieders.

 

Betrouwbare datacenterverbindingen

Wij leveren uw betrouwbare datacenterverbinding(en), met:

  • lage demping
  • oplevering binnen 1 tot 3 weken
  • een scherp en vast maandelijks tarief

Waarom Relined?

Zoekt u een betrouwbare netwerkpartner? Dan bent u bij Relined aan het juiste adres. Ons vertrekpunt zijn de essentiële pijlers van klantgerichtheid, vakmanschap en kwaliteit, de basis die u mag verwachten van een commercieel bedrijf. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze kernwaarden. Relined is verbindend en onmisbaar in de digitale infrastructuurmarkt om verschillende redenen:

Kernwaarden: verbindend

Verbindend

Relined speelt een cruciale rol in het verbinden van commerciële en publieke netwerken. We staan voor strategische en duurzame partnerschappen met zowel publieke als private partijen, met als doel het bieden van veilige connectiviteit middels een stabiele en fijnmazige digitale infrastructuur.

Kernwaarden: versterkend

Versterkend

Door het gebruik van soevereine netwerken, die zich vaak in afgeschermde en minder toegankelijke gebieden bevinden, biedt Relined een verhoogde mate van digitale veiligheid en stabiliteit. Dit is cruciaal in een tijd waarin gegevensbeveiliging en netwerkintegriteit van het grootste belang zijn.

Kernwaarden: toekomstbewust

Toekomstbewust

Relined zet zich in voor de duurzame groei van digitale connectiviteit. Dit is niet alleen belangrijk voor de huidige digitale economie, maar ook voor de toekomstige ontwikkeling en innovatie. Met de inzet van de ongebruikte capaciteit van bestaande glasvezelnetwerken maken wij efficiënt gebruik van bestaande middelen. Dit leidt tot kostenbesparingen en verminderde milieu-impact en tegelijkertijd wordt de netwerkcapaciteit en -toegankelijkheid vergroot.

Kernwaarden: Nationaal verankerd

Nationaal verankerd

Als dochteronderneming van, Nederlands staatsdeelneming, TenneT, leveren we vanuit een langetermijngerichte aanpak een bijdragen aan de digitale groei. We commiteren ons aan een toekomstbestendig en uniek liggende glasvezelinfrastructuur. We doen dit vanuit een sterke focus op veiligheid en stabiliteit.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!