Connectiviteit in Europa’s belangrijkste internetknooppunten

Datacenterverbindingen tegen scherpe tarieven in Amsterdam en Frankfurt

Metronetwerken

Om de beste kwaliteit verbindingen aan onze klanten te kunnen leveren, beschikken we over een eigen Dark Fiber-netwerk in Amsterdam en Frankfurt. Deze steden zijn de belangrijkste knooppunten op het gebied van internationaal dataverkeer.

Op de metronetwerken in Amsterdam en Frankfurt zijn meer dan 50 carrier neutrale datacenters, veelal redundant, aangesloten. Neutrale datacenters betekent vrijheid en flexibiliteit: u kunt zelf uw eigen verbinding samenstellen.

 

Metronetwerk van Relined

Uw datacenterverbinding aansluiten op een metronetwerk van Relined biedt verschillende voordelen. Naast dat we graag met u meedenken over oplossingen voor uw netwerkproblemen, bieden we ook het volgende:

  • Zo kort mogelijke route en zo min mogelijke demping
  • Redundante verbinding
  • Gescheiden gebouwingangen

Tenslotte werken wij onze kabel af in de Meet Me Room (MMR) van het datacenter: de plek waar alle connectiviteit samenkomt. U dient slechts zelf een koppeling te maken naar uw eigen apparatuur in het datacenter. Deze koppeling past u aan uw eigen behoefte, bijvoorbeeld een redundante oplossing. Hiervoor kunt u zelf kiezen uit verschillende aanbieders.

 

Betrouwbare datacenterverbindingen

Wij leveren uw betrouwbare datacenterverbinding(en), met:

  • lage demping
  • oplevering binnen 1 tot 3 weken
  • een scherp en vast maandelijks tarief

Waarom Relined?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan bent u bij Relined aan het juiste adres. Voor een Dark Fiber-netwerk kiest u voor Relined. Wij kiezen voor een duurzame samenwerking vanuit onze 6 kernwaarden:

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij verdiepen ons in uw uitdagingen en komen zo tot de beste oplossingen voor uw IT-infrastructuur. Wij denken met u mee!

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij zijn professionals die ons vak verstaan. We hebben de juiste kennis en ervaring, maar blijven óók nieuwsgierig en leergierig, zodat we ons door kunnen ontwikkelen

Transparant

Transparantie

Bij Relined zijn we open in onze communicatie. We geven aan wat we doen en waarom we dat doen.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in ons netwerk, onze dienstverlening en onze medewerkers.

kernwaarde flexibiliteit

Flexibiliteit

De communicatielijnen zijn kort en flexibel. Wij passen ons aan, denken met u mee en zorgen voor een maatwerk-oplossing.

kernwaarde onafhankelijk

Onafhankelijk

Uw belang staat voorop. Wij zijn neutraal en onafhankelijk. Wij helpen u met het selecteren van de beste netwerkoplossingen.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!