Uw connectiviteitsleverancier in Noordwest Europa

Relined Fiber Network: verbindend en onmisbaar

De kracht achter digitale connectiviteit

Relined Fiber Network is, al meer dan 20 jaar, een toonaangevende connectiviteitsleverancier in Noordwest Europa. Wij specialiseren ons in het verhuren van glasvezelcapaciteit, waarbij we een brug slaan tussen commerciële en publieke netwerken.

Onze focus ligt op het bieden van stabiele en soevereine netwerken, essentieel voor de ruggengraat van de digitale economie. Door het benutten van ongebruikte  glasvezelcapaciteit maken we optimaal gebruik van bestaande infrastructuur, wat leidt tot kostenefficiëntie en een lagere milieu-impact.

Onze expertise in het verbinden van fijnmazige private netwerken met de unieke routes van publieke netwerken stelt ons in staat waardevolle verbindingen over lange afstanden te realiseren. Met strategische en duurzame partnerschappen in zowel de publieke als private sector, bewijst Relined zich als een stabiel en onmisbare schakel in de wereld van digitale infrastructuur.

Verbindend en onmisbaar

Wij zijn de sleutel tot de synergie tussen private en publieke netwerken, een soeverein fundament voor de digitale economie.

Onze diensten

Relined Fiber Network voorziet u, samen met onze dochteronderneming NDIX, in verschillende connnectivteitsoplossingen passende bij uw netwerkbehoefte. Zo groeien wij eenvoudig mee in uw digitale transformatie.

Ons verhaal

Relined Fiber Network, uw betrouwbare leverancier op het gebied van hoogwaardige connectiviteit. Wilt u meer weten over onze organisatie? Lees dan ons verhaal.

Onze missie

Het leveren van souvereine glasvezelconnectiviteit in Noordwest-Europa door het verbinden van publieke en private netwerken middels strategische partnerschappen.

Zo helpen wij u verder

Het team van specialisten binnen Relined weet wat er speelt in de markt en voor welke uitdagingen uw organisatie staat op het gebied van connectiviteit. Zij weten dat veiligheid, flexibiliteit en continuïteit van de IT-infrastructuur voor een groot gedeelte de mate van kwaliteit bepaalt van uw dienstverlening. En ook dat u uw IT-omgeving wilt verstevigen en optimaliseren.

Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak – en een hoogwaardig netwerk door heel Noordwest Europa – voorzien wij klanten in verschillende sectoren van hoogwaardige en op maat gemaakte connectiviteit.

We denken altijd vanuit de klant en hanteren hierbij een professionele en integere werkhouding. Onze specialisten verdiepen zich in uw situatie en denken oplossingsgericht met u mee.

We zijn betrokken bij uw organisatie en onderneming, ook nadat projecten zijn opgeleverd. Want daar streven wij naar: sterke en langdurige relaties met onze klanten, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

Onze kernwaarden

Ons vertrekpunt zijn de essentiële pijlers van klantgerichtheid, vakmanschap en kwaliteit, de basis die u mag verwachten van een commercieel bedrijf. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze kernwaarden. Relined is verbindend en onmisbaar in de digitale infrastructuurmarkt om verschillende redenen:

Kernwaarden: verbindend

Verbindend

Relined speelt een cruciale rol in het verbinden van commerciële en publieke netwerken. We staan voor strategische en duurzame partnerschappen met zowel publieke als private partijen, met als doel het bieden van veilige connectiviteit middels een stabiele en fijnmazige digitale infrastructuur.

Kernwaarden: versterkend

Versterkend

Door het gebruik van soevereine netwerken, die zich vaak in afgeschermde en minder toegankelijke gebieden bevinden, biedt Relined een verhoogde mate van digitale veiligheid en stabiliteit. Dit is cruciaal in een tijd waarin gegevensbeveiliging en netwerkintegriteit van het grootste belang zijn.

Kernwaarden: toekomstbewust

Toekomstbewust

Relined zet zich in voor de duurzame groei van digitale connectiviteit. Dit is niet alleen belangrijk voor de huidige digitale economie, maar ook voor de toekomstige ontwikkeling en innovatie. Met de inzet van de ongebruikte capaciteit van bestaande glasvezelnetwerken maken wij efficiënt gebruik van bestaande middelen. Dit leidt tot kostenbesparingen en verminderde milieu-impact en tegelijkertijd wordt de netwerkcapaciteit en -toegankelijkheid vergroot.

Kernwaarden: Nationaal verankerd

Nationaal verankerd

Als dochteronderneming van, Nederlands staatsdeelneming, TenneT leveren we vanuit een langetermijngerichte aanpak een bijdragen aan de digitale groei. We commiteren ons aan een toekomstbestendige en uniek liggende glasvezelinfrastructuur. We doen dit vanuit een sterke focus op veiligheid en stabiliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Relined levert een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Dit doen wij door het gebruik van bestaande netwerkcapaciteit te optimaliseren en door te voorkomen dat onnodig nieuw netwerk aangelegd wordt.

Maar dat is niet alles. In het kader van MVO zijn wij een samenwerking aangegaan met JINC. Samen zetten ons in voor jongeren met een sociaaleconomische achterstand. Door medewerkers beschikbaar te stellen als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. Of door het organiseren van bliksemstages, zodat de kinderen ‘een kijkje achter de schermen’ krijgen en praktische opdrachten uitvoeren. Meer weten over JINC en de mogelijkheden? Kijk op jinc.nl.

Certificeringen

Relined Fiber Network heeft kwaliteit en informatiebeveiliging hoog in het vaandel. De certificeringen waar wij over beschikken, ISO 9001 en ISO 27001, tonen aan dat wij voldoen aan de standaarden op het gebied van beide. Jaarlijks wordt door een externe auditor getoetst of wij nog voldoen aan alle eisen.

Maar dat betekent niet dat wij de rest van de tijd stilzitten. Zeker niet! We werken continu aan het hoog houden van kwaliteit en aan de optimalisering van onze dienstverlening. We doen er alles aan om de veiligheid van alle vormen van informatie te waarborgen binnen onze organisatie.

Onze certificeringen

ISO 9001

ISO 9001 is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement, een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid van een, dus ook onze, organisatie. Oftewel, zeggen wij wat we doen en doen wij wat we zeggen? Kwaliteitsmanagement komt overal terug binnen onze organisatie en aan de hand hiervan werken wij continu aan het hooghouden van kwaliteit en een optimale dienstverlening richting onze klanten.

ISO 27001

ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging, wereldwijd. Het toont aan dat een organisatie voldoet aan strenge eisen rondom informatiebeveiliging en dat belang gehecht wordt aan privacy. Beveiliging van data staat binnen onze organisatie voorop.  Wij doen er alles aan om de veiligheid van alle vormen van informatie te waarborgen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze organisatie? En wat wij voor u kunnen betekenen? Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact ons