Uw betrouwbare leverancier op het gebied van hoogwaardige connectiviteit

Relined Fiber Network - Connecting the dots

Connectiviteit in West-Europa

Wij zijn Relined Fiber Network

De toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit. Ons werkterrein is Noordwest-Europa, hier leveren we al ruim 18 jaar maatwerkoplossingen op het gebied van connectiviteit, aan klanten in verschillende sectoren.

We beschikken over een hoogwaardig Dark Fiber netwerk van ca. 30.000 kilometer in Nederland en Duitsland, waarop meer dan 120 carrier neutrale datacenters (redundant) zijn aangesloten, en bieden een offshore netwerk tussen Denemarken en Nederland.

In gebieden waar geen eigen netwerk ligt, werken we samen met diverse netwerk operators. Uiteraard onder onze hoge kwaliteitseisen en SLA. Zo zijn wij de verbindende factor in connectiviteit binnen West-Europa.

Oftewel: We are connecting the dots.

 

Bekijk ons netwerk

Ons team bestaat uit 40 enthousiaste collega’s.

Allen met hun eigen expertise, achtergrond en unieke bijdrage. We zijn pragmatisch, professioneel, houden van korte lijnen en zijn vooral no-nonsense en gedegen. We wisselen ideeën uit, ondersteunen elkaar, maar voorzien elkaar zéker ook van feedback indien dat nodig is. Zo blijven we scherp en in staat om aan te sluiten bij de verschillende wensen en vragen van al onze klanten. Samen hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt om Relined te laten groeien. We zijn betrokken bij elkaar, bij ons bedrijf en bij onze klanten. Dit heeft Relined gebracht tot waar we nu staan en is bovendien het fundament voor verdere samenwerking, voor ontwikkeling, innovatie en groei. We hebben iets neergezet waar we met z’n allen trots op zijn!

Ons team versterken?

Zo helpen wij u verder

Het team van specialisten binnen Relined weet wat er speelt in de markt en voor welke uitdagingen uw organisatie staat op het gebied van connectiviteit. Zij weten dat veiligheid, flexibiliteit en continuïteit van de IT-infrastructuur voor een groot gedeelte de mate van kwaliteit bepaalt van uw dienstverlening. En dus ook dat u uw IT-omgeving wilt verstevigen en optimaliseren.

Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak – en een hoogwaardig netwerk door heel Nederland en Duitsland – voorzien wij klanten in veel sectoren van hoogwaardige en op maat gemaakte connectiviteit.

We denken altijd vanuit u als klant en hanteren hierbij een professionele en integere werkhouding. Onze specialisten verdiepen zich in uw case en denken oplossingsgericht met u mee.

We zijn betrokken bij uw organisatie en onderneming, ook nadat projecten zijn opgeleverd. Want daar streven wij naar: sterke en langdurige relaties met onze klanten, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Bij ons staat u centraal. Wij verdiepen ons in uw uitdagingen en komen zo tot de beste oplossingen voor uw IT-infrastructuur.

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij zijn professionals die ons vak verstaan. We hebben de juiste kennis en ervaring, maar blijven óók nieuwsgierig en leergierig, zodat we ons door kunnen ontwikkelen.

Transparant

Transparantie

Bij Relined zijn we open in onze communicatie. We geven aan wat we doen en waarom we iets doen. De communicatielijnen zijn kort en is er veel interactie met de klant.

Kwaliteit

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in ons netwerk, onze dienstverlening en onze medewerkers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Relined levert een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Dit doen wij door het gebruik van bestaande netwerkcapaciteit te optimaliseren en door te voorkomen dat onnodig nieuw netwerk aangelegd wordt.

Maar dat is niet alles. In het kader van MVO zijn wij een samenwerking aangegaan met JINC. Samen zetten ons in voor jongeren met een sociaaleconomische achterstand. Door medewerkers beschikbaar te stellen als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. Of door het organiseren van bliksemstages, zodat de kinderen ‘een kijkje achter de schermen’ krijgen en praktische opdrachten uitvoeren. Meer weten over JINC en de mogelijkheden? Kijk op jinc.nl.

Certificeringen

Relined Fiber Network heeft kwaliteit en informatiebeveiliging hoog in het vaandel. De certificeringen waar wij over beschikken, ISO 9001 en ISO 27001, tonen aan dat wij voldoen aan de standaarden op het gebied van beide. Jaarlijks wordt door een externe auditor getoetst of wij nog voldoen aan alle eisen.

Maar dat betekent niet dat wij de rest van de tijd stilzitten. Zeker niet! We werken continu aan het hoog houden van kwaliteit en aan de optimalisering van onze dienstverlening. We doen er alles aan om de veiligheid van alle vormen van informatie te waarborgen binnen onze organisatie.

Onze certificeringen

ISO 9001

ISO 9001 is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement, een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid van een, dus ook onze, organisatie. Oftewel, zeggen wij wat we doen en doen wij wat we zeggen? Kwaliteitsmanagement komt overal terug binnen onze organisatie en aan de hand hiervan werken wij continu aan het hooghouden van kwaliteit en een optimale dienstverlening richting onze klanten.

ISO 27001

ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging, wereldwijd. Het toont aan dat een organisatie voldoet aan strenge eisen rondom informatiebeveiliging en dat belang gehecht wordt aan privacy. Beveiliging van data staat binnen onze organisatie voorop.  Wij doen er alles aan om de veiligheid van alle vormen van informatie te waarborgen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze organisatie? En wat wij voor u kunnen betekenen? Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact us