Uw betrouwbare leverancier op het gebied van hoogwaardige connectiviteit

Relined Fiber Network - Connecting the dots

Connectiviteit in Noordwest-Europa

Wij zijn Relined Fiber Network

De toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit. Ons werkterrein is Noordwest-Europa, hier leveren we al sinds 2003 maatwerkoplossingen op het gebied van connectiviteit, aan klanten in verschillende sectoren.

We beschikken over een hoogwaardig glasvezelnetwerk van ca. 50.000 kilometer in Nederland, Duitsland en Denemarken, met alle belangrijke aangesloten datacenters. Ook bieden we een offshore netwerk tussen Denemarken en Nederland.

Bekijk ons netwerk

In gebieden waar geen eigen netwerk ligt, werken we samen met diverse netwerk operators. Uiteraard onder onze hoge kwaliteitseisen en SLA. Zo zijn wij de verbindende factor in connectiviteit binnen Noordwest-Europa.

Oftewel: We are connecting the dots

 

Dochteronderneming NDIX

Belichte connectiviteit

Aanvullend op onze dark fiber oplossingen bieden we met onze dochteronderneming NDIX een breed scala aan connectiviteitsoplossingen voor bedrijven en datacenters, geschikt voor internet, dataverbindingen en privénetwerken.
Meer over de connectiviteitsmogelijkheden met NDIX

Relined Fiber Network, uw betrouwbare leverancier op het gebied van hoogwaardige connectiviteit. Wilt u meer weten over onze organisatie? Lees dan ons verhaal.

Zo helpen wij u verder

Het team van specialisten binnen Relined weet wat er speelt in de markt en voor welke uitdagingen uw organisatie staat op het gebied van connectiviteit. Zij weten dat veiligheid, flexibiliteit en continuïteit van de IT-infrastructuur voor een groot gedeelte de mate van kwaliteit bepaalt van uw dienstverlening. En ook dat u uw IT-omgeving wilt verstevigen en optimaliseren.

Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak – en een hoogwaardig netwerk door heel Noordwest Europa – voorzien wij klanten in verschillende sectoren van hoogwaardige en op maat gemaakte connectiviteit.

We denken altijd vanuit de klant en hanteren hierbij een professionele en integere werkhouding. Onze specialisten verdiepen zich in uw situatie en denken oplossingsgericht met u mee.

We zijn betrokken bij uw organisatie en onderneming, ook nadat projecten zijn opgeleverd. Want daar streven wij naar: sterke en langdurige relaties met onze klanten, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Bij ons staat u centraal. Wij verdiepen ons in uw uitdagingen en komen zo tot de beste oplossingen voor uw IT-infrastructuur.

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij zijn professionals die ons vak verstaan. We hebben de juiste kennis en ervaring, maar blijven óók nieuwsgierig en leergierig, zodat we ons door kunnen ontwikkelen.

Transparant

Transparantie

Bij Relined zijn we open in onze communicatie. We geven aan wat we doen en waarom we iets doen. De communicatielijnen zijn kort en is er veel interactie met de klant.

Kwaliteit

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in ons netwerk, onze dienstverlening en onze medewerkers.

kernwaarde flexibiliteit

Flexibiliteit

De communicatielijnen zijn kort en er is veel interactie met de klant richting maatwerk oplossingen.

kernwaarde onafhankelijk

Onafhankelijk

We zijn neutraal en daardoor kunnen wij de beste maatwerk oplossing voor de klant kiezen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Relined levert een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Dit doen wij door het gebruik van bestaande netwerkcapaciteit te optimaliseren en door te voorkomen dat onnodig nieuw netwerk aangelegd wordt.

Maar dat is niet alles. In het kader van MVO zijn wij een samenwerking aangegaan met JINC. Samen zetten ons in voor jongeren met een sociaaleconomische achterstand. Door medewerkers beschikbaar te stellen als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. Of door het organiseren van bliksemstages, zodat de kinderen ‘een kijkje achter de schermen’ krijgen en praktische opdrachten uitvoeren. Meer weten over JINC en de mogelijkheden? Kijk op jinc.nl.

Certificeringen

Relined Fiber Network heeft kwaliteit en informatiebeveiliging hoog in het vaandel. De certificeringen waar wij over beschikken, ISO 9001 en ISO 27001, tonen aan dat wij voldoen aan de standaarden op het gebied van beide. Jaarlijks wordt door een externe auditor getoetst of wij nog voldoen aan alle eisen.

Maar dat betekent niet dat wij de rest van de tijd stilzitten. Zeker niet! We werken continu aan het hoog houden van kwaliteit en aan de optimalisering van onze dienstverlening. We doen er alles aan om de veiligheid van alle vormen van informatie te waarborgen binnen onze organisatie.

Onze certificeringen

ISO 9001

ISO 9001 is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement, een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid van een, dus ook onze, organisatie. Oftewel, zeggen wij wat we doen en doen wij wat we zeggen? Kwaliteitsmanagement komt overal terug binnen onze organisatie en aan de hand hiervan werken wij continu aan het hooghouden van kwaliteit en een optimale dienstverlening richting onze klanten.

ISO 27001

ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging, wereldwijd. Het toont aan dat een organisatie voldoet aan strenge eisen rondom informatiebeveiliging en dat belang gehecht wordt aan privacy. Beveiliging van data staat binnen onze organisatie voorop.  Wij doen er alles aan om de veiligheid van alle vormen van informatie te waarborgen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze organisatie? En wat wij voor u kunnen betekenen? Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact ons