Dark Fiber-netwerk in Frankfurt

Hoe afhankelijk is uw organisatie van IT-infrastructuur? Steeds meer bedrijven zijn dagelijks afhankelijk van de mogelijkheden en betrouwbaarheid van hun IT-infrastructuur. Er is geen bedrijfsproces dat niet van de netwerktoepassingen gebruik maakt.

Al deze data moet via stabiele en veilige verbindingen geleid en opgeslagen worden. Relined helpt hierbij.

Datacenter in Frankfurt

Frankfurt is het grootste internetknooppunt van de wereld en één van de belangrijkste internetknooppunten op het gebied van datatoevoer. De vraag van organisaties naar betrouwbare datacenters – en verbindingen van en naar deze datacenters – blijft dan ook groeien.

Eigen Dark Fiber-netwerk

Wij beschikken over een eigen metronetwerk in Frankfurt. Hier zijn inmiddels meer dan 20 datacenters op aangesloten. Redundant, zo leveren we u volledig gescheiden routes en is de kans op uitval nihil. Dit netwerk is volop in ontwikkeling. Op basis van hechte samenwerkingsverbanden met klanten en datacenters sluiten we geregeld nieuwe locaties aan op ons netwerk.

Wat betekent een eigen Dark Fiber-netwerk voor u en uw organisatie?

  • Veilige verbindingen
  • Betrouwbaarheid en continuïteit van het netwerk
  • Snelheid
  • Schaalbaarheid

Betrouwbare datacenterverbindingen in Frankfurt

Uw datacenterverbinding aansluiten op een metronetwerk van Relined biedt verschillende voordelen. Naast dat we graag met u meedenken over oplossingen voor uw netwerkproblemen, bieden we ook het volgende:

  • Zo kort mogelijke route en zo min mogelijke demping
  • Redundante verbinding
  • Gescheiden gebouwingangen

Tenslotte werken wij onze kabel af in de Meet Me Room (MMR) van het datacenter: de plek waar alle connectiviteit samenkomt. Vanaf hier kunt u, via het datacenter, een intern patch afnemen naar uw eigen apparatuur en de vezels in gebruik gaan nemen.

Voordelen van ons metronetwork

Uw datacenterverbinding in Frankfurt leveren wij voor een scherp vast metrotarief. U weet dus altijd waar u aan toe bent en welke kosten u maakt. Daarnaast leveren wij in de meeste gevallen uw datacenterverbinding binnen 1 tot 3 weken.

Geen bestaande netwerkverbinding aanwezig?

Wenst u een netwerkverbinding op een locatie waar nog geen bestaande verbinding is? Geen probleem! We kijken samen met u hoe we uw connectiviteitswens tot stand kunnen brengen, waarbij we de afstand van de verbinding en de kosten in ogenschouw houden. U wordt dus altijd goed geholpen en doen we door middel van een intensieve samenwerking.

Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor meer informatie.

Metro netwerk Frankfurt

Inzicht in ons Dark Fiber netwerk in Frankfurt

Disclaimer: Het netwerk van Relined Fiber Network is voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor zijn recente opgeleverde verbindingen niet zichtbaar op de netwerkkaart.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!