Metronetwerk Frankfurt

Frankfurt is het grootste internetknooppunt van de wereld en één van de belangrijkste internetknooppunten op het gebied van datatoevoer. De vraag van organisaties naar betrouwbare datacenters – en verbindingen van en naar deze datacenters – blijft dan ook groeien.

Eigen Dark Fiber netwerk

Relined heeft het antwoord op deze vraag omdat we beschikken over een eigen metronetwerk in Frankfurt. Hier zijn inmiddels meer dan 20 datacenters op aangesloten. Redundant, zo leveren we u volledig gescheiden routes en is de kans op uitval nihil. Dit netwerk is volop in ontwikkeling. Op basis van hechte samenwerkingsverbanden met klanten en datacenters sluiten we geregeld nieuwe locaties aan op ons netwerk.

Uw betrouwbare datacenterverbinding in Frankfurt

Voor de Dark Fiber verbinding in Frankfurt gelden scherpe metrotarieven en we leveren uw verbinding volledig redundant binnen 1 tot 3 weken op. Is het gewenste datacenter nog niet aangesloten op ons Dark Fiber Frankfurt netwerk, dan vinden we samen de beste oplossing voor uw business case.

Netwerkkaart Frankfurt

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Dan werken wij samen met lokale en regionale netwerken, tegen dezelfde hoge netwerkeisen.