Samen op zoek naar de best mogelijke connectiviteitsoplossing voor uw klanten?

Als System Integrator of IT-dienstverlener levert u ICT-oplossingen op maat.

U ontzorgt uw klanten, denkt mee en ondersteunt waar nodig. En of het nu gaat om een VoIP-, cloud- of datacenteroplossing of om oplossingen op het gebied van Internet of Things, goede connectiviteit is van groot belang. Want uw klanten rekenen erop dat hun verbindingen 24/7 werken en dat hun data altijd veilig is. Kortom, een stevige en betrouwbare infrastructuur is cruciaal.

Wij helpen u graag bij het opzetten van zo’n infrastructuur, met onze Dark Fiber verbindingen als fundament. Wij denken graag mee in de businesscase, om u zo goed mogelijk te laten voorsorteren bij de klant.

Voor veel System Integrators zijn wij al leverancier van Dark Fiber. Ons Dark Fiber netwerk, bestaande uit hoogwaardige glasvezelinfrastructuur, maakt redundante verbindingen mogelijk naar praktisch iedere locatie in Nederland (en Duitsland). Vrijwel alle carrier neutrale datacenters zijn aangesloten en in verschillende grote steden is ons netwerk fijnmazig.

Dit biedt u als IT-dienstverlener en uw eindklanten volop mogelijkheden en een hoge mate van betrouwbaarheid en continuïteit. We denken graag oplossingsgericht mee en geven u waar nodig alle advies. Met als doel de best passende oplossing voor u, uw klanten en hun eindgebruikers!

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.