Uw datacenter onderdeel van ons Dark Fiber netwerk?

De vraag naar datacenters neemt toe.

De groei van data en het toenemende gebruik van applicaties maken het voor organisaties bijna onmogelijk alles in house te houden. Wij merken, net als u, dat klanten hun bedrijfskritische ICT-apparatuur steeds vaker onderbrengen in goed beveiligde externe locaties: uw datacenter.

Als datacenter bent u een belangrijke partner voor ons. Wij leveren al sinds het ontstaan van Relined verbindingen en het merendeel hiervan gaat naar minimaal 1 – en vaak naar meerdere – datacenters. Samen bieden we klanten een passende eindoplossing voor uw datacenter connectivity. U zorgt voor de veilige opslag, wij voor veilig datatransport.

Ons netwerk is daarom continu in beweging. We onderzoeken voortdurend welke – nieuwe – (carrier neutrale) datacenters we redundant aan kunnen sluiten. Inmiddels zijn dit er ruim 125, waaronder een groot aantal in de belangrijke internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt. Om zo flexibel mogelijk te zijn voor onze klanten, gaan we hechte samenwerkingsverbanden aan. Zo ook met uw datacenter!

Wij zijn uw carrier voor schaalbare connectiviteit

Wij bieden met onze Dark Fibers een unieke, snelle en betrouwbare oplossing voor uw datacenter connectiviteit. Of het nu gaat om het aansluiten van een nieuw datacenter, bijvoorbeeld dat van u, of het leveren van connectiviteit van en naar datacenters. Omdat ons netwerk vele mogelijkheden biedt, koppelen wij beide moeiteloos aan elkaar. Via gescheiden routes zodat redundantie gegarandeerd wordt en de kans op uitval nihil is.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Onze datacenterspecialist staat voor u klaar

  • Lees ook ons privacybeleid om meer te weten te komen over de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.