Digitalisering media & entertainment

Bent u, als mediabedrijf, op zoek naar een betrouwbaar en veilig netwerk? Verzorgt u streamingsdiensten? Of zoekt u bijvoorbeeld netwerk voor opnamestudio’s?

Heeft u behoefte aan een netwerk wat stabiel, veilig en betrouwbaar is? En is dataopslag cruciaal voor uw bedrijf? Wij kunnen dit voor uw media- en entertainmentbedrijf realiseren.

In de media- en entertainmentsector heeft de digitalisering een enorme vlucht genomen. Waar we vroeger op het dak stonden om de antenne weer goed te zetten na een storm, kijkt het merendeel van Nederland nu voornamelijk digitaal en on-demand televisie. Streamingsdiensten zijn ongekend populair. En wat te denken van de opkomst van digitale kranten, tijdschriften, gaming en social media platforms. Dit alles vraagt om een zeer grote capaciteit qua dataopslag en zeer snelle verbindingen met een zo laag mogelijke latency.

Schaalbare connectiviteit

Goede connectiviteit is cruciaal voor uw mediabedrijf en wij helpen u graag bij het realiseren hiervan. Onze Dark Fiber biedt u het fundament voor een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur. Kiest u voor een redundante Dark Fiber verbinding, dan is de kans op uitval nihil. Bovendien is deze optimaal schaalbaar waardoor uw bandbreedte aangepast wordt aan uw behoefte en u zelf volledig in control bent over uw data en dataverkeer.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Laat uw contactgegevens achter en wij bellen uw spoedig terug.

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.