Als netwerk operator bent u onze klant én onze partner.

Samen hebben we nog meer bereik

Elkaar versterken in de markt

Als netwerk operator bent u regelmatig op zoek naar een glasvezelinfrastructuur als backbone voor uw eigen netwerk. Wij bieden u deze backbone met ons hoogwaardige Dark Fiber netwerk. Hiermee zijn we landelijk dekkend en bieden we u maatoplossingen. Om deze reden wordt ons netwerk inmiddels door meer dan 17 Netwerk Operators ingezet. Onze Dark Fibers worden ingekocht om vervolgens managed diensten aan eindklanten te leveren. Zo zijn wij uw partner. Maar u ook die van ons.

Waar nodig maken wij namelijk gebruik van het netwerk van derden, door bijvoorbeeld het inhuren van de last mile Dark Fibers. Relined beschikt over een landelijk netwerk, maar kan niet overal fijnmazigheid bieden. Daarom werken wij graag samen met regionale Dark Fiber leveranciers, zodat we bij bepaalde klantcases volledige verbinding kunnen leveren, zonder de last mile te hoeven graven.

Er is zóveel capaciteit van bestaande netwerken, wij vinden dat hier optimaal gebruik van gemaakt moet worden. Waarom die schop in de grond als er zoveel mogelijkheid tot connectiviteit is? Daarom zoeken wij graag de samenwerking op met netwerk operators.

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.