Duurzaam Glasvezelnetwerk garandeert stabiele bedrijfsvoering

Relined is uw connectiviteitspartner in Noordwest Europa

Glasvezelnetwerk in Noordwest-Europa

Bij Relined, erkend als de verbindende factor in de digitale infrastructuur van Noordwest-Europa, beheren en exploiteren wij een uitgebreid glasvezelnetwerk van circa 50.000 kilometer, dat zich uitstrekt door Nederland, Duitsland en Denemarken. Dit netwerk, zowel divers als omvangrijk, speelt een cruciale rol in het voldoen aan de groeiende internationale netwerkbehoeften van onze klanten, waaronder zowel nationale als grensoverschrijdende routes.

In de huidige wereld, waar organisaties volledig afhankelijk zijn van ICT voor al hun bedrijfsprocessen, is een betrouwbare connectiviteit essentieel. Wij begrijpen de hoge kosten en complexe gevolgen van netwerkstoringen en zorgen daarom voor een betrouwbaar netwerk waar u altijd op kunt vertrouwen. Op verzoek bieden wij redundante verbindingen aan voor dubbele zekerheid, met een volledig gescheiden ligging van uw netwerk.

Off-shore verbindingen en backbone carrier

Ons netwerk bevat niet alleen uitgebreide landnetwerken, maar ook verschillende offshore routes, zoals de COBRA Fiber Optic Cable tussen Nederland en Denemarken en de verbinding tussen Denemarken en Noorwegen (Mosby). Deze onderzeese verbindingen bieden redundante en kortere routes, wat ons aanbod versterkt door essentiële verbindingen te vormen voor internationale datastromen en bij te dragen aan de robuustheid van het Europese datanetwerk.

Relined is een echte backbone carrier, die connectiviteit op maat levert met onze veelzijdige infrastructuur, en biedt uitgebreide koppelmogelijkheden met partijen in de omringende landen, waarmee we ons profileren als een betrouwbare partner in de digitale economie van Noordwest-Europa.

Datacenter connectiviteit

Uiteraard wilt u dat uw kostbare data op een veilige plek wordt ondergebracht. Naast ons eigen landelijk netwerk beschikken wij ook over een eigen Dark Fiber-netwerk in Europa’s belangrijkste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt. Hiermee garanderen wij veiligheid en continuïteit van uw verbinding. Inmiddels zijn er meer dan 130 datacenters (redundant) aangesloten op ons netwerk en kunnen wij eenvoudig ook uw locatie(s) koppelen.

Elke Dark Fiber-verbinding van Relined is daarmee verzekerd van een goede connectiviteit, een hoge mate van veiligheid en de garantie van continuïteit.

Duurzame digitale groei

De missie van Relined: bestaande publieke en private glasvezelnetwerken zo optimaal mogelijk inzetten door het verhuren van hun onbenutte glasvezelcapaciteit. We gaan dus voor duurzame digitale groei.

Om dit te bereiken werken we samen met onze preferred suppliers BT, ProRail, GasLINE, Energinet, NGN en TenneT aan Dark Fiber-verbindingen. Daarnaast zijn er nog diverse lokale en regionale netwerken aangesloten op ons netwerk, waardoor wij praktisch iedere locatie kunnen bereiken.

Wenst u een netwerkverbinding op een locatie waar nog geen bestaande verbinding is? Geen probleem! We kijken samen met u hoe we uw connectiviteitswens tot stand kunnen brengen, waarbij we de afstand van de verbinding en de kosten in ogenschouw houden. U wordt dus altijd goed geholpen en doen we door middel van een intensieve samenwerking.

Waarom samenwerken met Relined?

Zoekt u een betrouwbare netwerkpartner? Dan bent u bij Relined aan het juiste adres. Ons vertrekpunt zijn de essentiële pijlers van klantgerichtheid, vakmanschap en kwaliteit, de basis die u mag verwachten van een commercieel bedrijf. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze kernwaarden. Relined is verbindend en onmisbaar in de digitale infrastructuurmarkt om verschillende redenen:

Kernwaarden: verbindend

Verbindend

Relined speelt een cruciale rol in het verbinden van commerciële en publieke netwerken. We staan voor strategische en duurzame partnerschappen met zowel publieke als private partijen, met als doel het bieden van veilige connectiviteit middels een stabiele en fijnmazige digitale infrastructuur.

Kernwaarden: versterkend

Versterkend

Door het gebruik van soevereine netwerken, die zich vaak in afgeschermde en minder toegankelijke gebieden bevinden, biedt Relined een verhoogde mate van digitale veiligheid en stabiliteit. Dit is cruciaal in een tijd waarin gegevensbeveiliging en netwerkintegriteit van het grootste belang zijn.

Kernwaarden: toekomstbewust

Toekomstbewust

Relined zet zich in voor de duurzame groei van digitale connectiviteit. Dit is niet alleen belangrijk voor de huidige digitale economie, maar ook voor de toekomstige ontwikkeling en innovatie. Met de inzet van de ongebruikte capaciteit van bestaande glasvezelnetwerken maken wij efficiënt gebruik van bestaande middelen. Dit leidt tot kostenbesparingen en verminderde milieu-impact en tegelijkertijd wordt de netwerkcapaciteit en -toegankelijkheid vergroot.

Kernwaarden: Nationaal verankerd

Nationaal verankerd

Als dochteronderneming van, Nederlands staatsdeelneming, TenneT, leveren we vanuit een langetermijngerichte aanpak een bijdragen aan de digitale groei. We commiteren ons aan een toekomstbestendige en uniek liggende glasvezelinfrastructuur. We doen dit vanuit een sterke focus op veiligheid en stabiliteit.