Relined is de connectiviteitsprovider in Noordwest-Europa.

Gebiedsdekkende dekking in Nederland, Duitsland en Denemarken

Connectiviteit in Noordwest-Europa

Organisaties zijn afhankelijk van ICT. Er is geen bedrijfsproces meer dat geen gebruik maakt van een ICT-infrastructuur. Een goede connectiviteit is daarom van groot belang.

Wat betekent het voor uw organisatie als een verbinding tijdelijk onbruikbaar is? De gevolgen van een storing zijn vaak kostbaar en soms niet te overzien. Relined zorgt voor een netwerk waar u altijd op kunt rekenen. En op verzoek leveren wij redundante verbindingen: een volledig gescheiden ligging van uw netwerk voor dubbele zekerheid.

Relined is de verbindende factor in Noordwest-Europa. Hier leveren wij connectiviteit op maat met onze veelzijdige infrastructuur, een echte backbone carrier. Ons netwerk is landelijk dekkend in Nederland, Duitsland en Denemarken en biedt uitgebreide koppelmogelijkheden met partijen in de omringende landen.

Dark Fiber-netwerken draaien om verbinding. Dat is precies waar Relined goed in is: verbinden.

Datacenter connectiviteit

Uiteraard wilt u dat uw kostbare data op een veilige plek wordt ondergebracht. Naast ons eigen landelijk netwerk beschikken wij ook over een eigen Dark Fiber-netwerk in Europa’s belangrijkste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt. Hiermee garanderen wij veiligheid en continuïteit van uw verbinding. Inmiddels zijn er meer dan 130 datacenters (redundant) aangesloten op ons netwerk en kunnen wij eenvoudig ook uw locatie(s) koppelen.

Elke Dark Fiber-verbinding van Relined is daarmee verzekerd van een goede connectiviteit, een hoge mate van veiligheid en de garantie van continuïteit.

Duurzame digitale groei

De missie van Relined: bestaande publieke en private glasvezelnetwerken zo optimaal mogelijk inzetten door het verhuren van hun onbenutte glasvezelcapaciteit. We gaan dus voor duurzame digitale groei.

Om dit te bereiken werken we samen met onze preferred suppliers BT, ProRail, GasLINE, Energinet, NGN en TenneT aan Dark Fiber-verbindingen. Daarnaast zijn er nog diverse lokale en regionale netwerken aangesloten op ons netwerk, waardoor wij praktisch iedere locatie kunnen bereiken.

Wenst u een netwerkverbinding op een locatie waar nog geen bestaande verbinding is? Geen probleem! We kijken samen met u hoe we uw connectiviteitswens tot stand kunnen brengen, waarbij we de afstand van de verbinding en de kosten in ogenschouw houden. U wordt dus altijd goed geholpen en doen we door middel van een intensieve samenwerking.

Waarom samenwerken met Relined?

Zoekt u een betrouwbare netwerkpartner? Dan bent u bij Relined aan het juiste adres. Voor een Dark Fiber-netwerk kiest u voor Relined. Wij kiezen voor een duurzame samenwerking vanuit onze 6 kernwaarden:

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij verdiepen ons in uw uitdagingen en komen zo tot de beste oplossingen voor uw IT-infrastructuur. Wij denken met u mee!

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij zijn professionals die ons vak verstaan. We hebben de juiste kennis en ervaring, maar blijven óók nieuwsgierig en leergierig, zodat we ons altijd door blijven ontwikkelen.

Transparant

Transparantie

Bij Relined zijn we open in onze communicatie. We geven aan wat we doen en waarom we dat doen.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in ons netwerk, onze dienstverlening en onze medewerkers.

kernwaarde flexibiliteit

Flexibiliteit

De communicatielijnen zijn kort en flexibel. Wij passen ons aan, denken met u mee en zorgen voor een maatwerk-oplossing.

kernwaarde onafhankelijk

Onafhankelijk

Uw belang staat voorop. Wij zijn neutraal en onafhankelijk. Wij helpen u met het selecteren van de beste netwerkoplossingen.