Bij Relined sta jij centraal

Samen bereiken we onze doelen

Connecting the people

Connectiviteit gaat niet alleen over de verbindingen die wij leveren, maar ook over ons team. We zijn een hechte club enthousiaste, hardwerkende mensen met ieder zijn eigen expertise.

Wij geven graag alle collega’s voldoende uitdaging, zodat zij zich ontwikkelen in hun rol of verder. Binnen het team wordt nauw samengewerkt om elkaar en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit merk je intern, maar dit stralen we ook uit naar buiten.

“Relined is een groeiend bedrijf waar je als medewerker in meegroeit. We denken niet in hokjes en staan open voor goede ideeën en eigen initiatieven.”

Laura Zegers | HR Advisor bij Relined Fiber Network

Wij zijn Relined Fiber Network

De toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit.

Ons werkterrein is Noordwest-Europa en hier bedienen we ruim 18 jaar klanten in verschillende sectoren met maatwerkoplossingen op het gebied van connectiviteit. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het midden van het land in Vianen. Door onze centrale ligging aan de A2 hebben wij collega’s uit veel provincies aan ons kunnen verbinden.

Relined Fiber Network

als werkgever

Het team

Kom je bij ons werken, dan krijg je er zo’n 40 gemotiveerde en enthousiaste collega’s bij. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond en expertise, maar met één gezamenlijk doel: het door ontwikkelen van Relined. We willen internationaal verder groeien en dat doen wij samen. Hoe? Met een open bedrijfscultuur.

De sfeer

De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Er wordt keihard gewerkt, maar ook samen gelachen. We geven elkaar ruimte, zijn open en delen graag onze ideeën en uitdagingen. We luisteren naar elkaar, leren van elkaar, maar voorzien elkaar waar nodig ook van feedback. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en uit het team.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een fijne werksfeer en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden wij een goed salaris, een bonusregeling, iPhone en laptop. Als gezonde extra arbeidsvoorwaarde kun je bovendien deelnemen aan het bedrijfsfitness plan.

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Spreekt dit je aan? En zie jij jezelf werken in een organisatie en branche die volop in beweging zijn?
Wij zijn altijd op zoek naar talenten. Dus ben jij ervan overtuigd dat je bij ons past, mail dan je cv met motivatie naar:

 

RelinedLaura (5)- gespiegeld

Laura Zegers | HR Advisor

Wil je meer weten over werken bij Relined Fiber Network of staat jouw ideale functie er niet bij? Neem contact op met mij. Ik ga graag in gesprek met potentieel nieuw talent!

T: +31 (0)6 31 67 89 82

Wat maakt jou werkgelukkig?

Werkgeluk is geen beleid, maar een levend proces. Het zijn de medewerkers die invullen wat werkgeluk precies is; het gaat immers over hun geluk. Een rondvraag op de afdeling geeft mooie voorbeelden van aspecten die bijdragen aan het werkgeluk. Welke aspecten herken jij?

Vertrouwen

Vertrouwen ontvangen en krijgen is belangrijk.

Flexibiliteit

Met vertrouwen als stevige basis is er veel ruimte voor flexibiliteit.

Waardering

Een bijdrage leveren die ertoe doet, dat is waar je het voor doet.

Veiligheid

Sociaal veilige plek, met positieve energie en waar gelachten wordt.