Digitalisering in het onderwijs

Innovatief op het gebied van digitalisering in het onderwijs?

Wij helpen u bij de opbouw van het benodigde IT-netwerk.

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken, ook niet uit uw klaslokaal. U zet volop smartphones, digitale whiteboards en tablets in om het leren innovatiever te maken en onderwijs op maat of op afstand te geven. Wellicht wilt u verschillende vestigingen van uw scholengemeenschap koppelen om informatie-uitwisseling te vereenvoudigen? Of routinematige taken digitaliseren, zodat meer tijd vrijkomt te focussen op de ontwikkeling van leerlingen/studenten?

Digitalisering in het onderwijs is een prachtige ontwikkeling die leidt tot optimalisatie van het onderwijs, maar ook tot een uitdaging: hoe creëer ik een IT-netwerk dat altijd beschikbaar is, snelle verbindingen mogelijk maakt én mijn data (en verkeer) beschermt? Zonder internetverbinding kan in sommige gevallen geen les gegeven worden en u wilt voorkomen dat gevoelige data waarmee u werkt op straat komt te liggen. Als laatste is veel bandbreedte nodig om te voorkomen dat het internet traag wordt. Zeker omdat scholieren allemaal een/of ander device hebben en veel van uw bandbreedte vragen.

Schaalbare connectiviteit

Kortom, goede connectiviteit is cruciaal voor uw onderwijsinstelling en wij helpen u graag bij het realiseren hiervan. Onze Dark Fiber biedt u het fundament voor een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur. Kiest u voor een redundante Dark Fiber verbinding, dan is de kans op uitval nihil. Bovendien is deze optimaal schaalbaar waardoor uw bandbreedte aangepast wordt aan uw behoeften en u zelf volledig in control bent over uw data en dataverkeer.

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.