Disclaimer: Het netwerk van Relined Fiber Network is voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor zijn recente opgeleverde verbindingen niet zichtbaar op de netwerkkaart.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!

Internationale backbone-verbindingen

Op onze interactieve netwerkkaart vindt u onze bestaande netwerken. Hierop ziet u ook onze belangrijkste internationale backbone routes tussen de grootste steden, waaronder Frankfurt en Amsterdam. En ook de mogelijkheden om uw verbinding te koppelen met netwerken over de grens.

Relined is een ideale partij om samen te werken voor uw internationale netwerkbehoefte. De unieke ligging, nabij de gaspijpen en spoorlijnen, biedt veelal het kortst mogelijke tracé. Dit heeft een gunstige uitwerking heeft op de latency. Daarnaast bieden wij u diverse ILA-sites aan op de belangrijkste langeafstand routes om u signaal te versterken.

 

Backbone carrier voor uw Dark Fiber-oplossingen

Relined heeft als missie om bestaande publieke en private glasvezelnetwerken zo optimaal mogelijk in te zetten door het verhuren van hun onbenutte glasvezel capaciteit. Hiervoor werken we samen met onze preferred suppliers BT, ProRail, GasLINE, Energinet, NGN en TenneT. Daarnaast werken we samen met diverse lokale en regionale partnernetwerken die zijn aangesloten op ons netwerk waardoor wij praktisch iedere locatie kunnen bereiken.

Samen realiseren we ruim 51.000 kilometer aan glasvezelkabels, waarvan

  • 13.500 km in Nederland
  • 32.000 km in Duitsland
  • 5.500 in Denemarken

In deze landen bieden wij hiermee volledige dekking. Dit betekent dat we verbindingen kunnen realiseren naar praktisch iedere locatie.

Ben u opzoek naar verbindingen binnen de landgrenzen dan verwijzen wij u graag naar de pagina van het betreffende land.

Datacenter connectiviteit

Uiteraard wilt u dat uw kostbare data op een veilige plek wordt ondergebracht. Naast ons eigen landelijk netwerk beschikken wij ook over een eigen Dark Fiber-netwerk in Europa’s belangrijkste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt. Hiermee garanderen wij veiligheid en continuïteit van uw verbinding. Inmiddels zijn er meer dan 130 datacenters (redundant) aangesloten op ons netwerk en kunnen wij eenvoudig ook uw locatie(s) koppelen.

Elke verbinding van Relined is daarmee verzekerd van een goede connectiviteit, een hoge mate van veiligheid en de garantie van continuïteit.