Digitalisering overheid

Uw gevoelige data veilig en 24/7 beschikbaar? Wíj bieden het hoogwaardige netwerk; ú bent in control


Smart cities

Als overheid staat u voor grote uitdagingen op het gebied van connectiviteit. Digitalisering transformeert onze maatschappij. Burgers en organisaties regelen hun zaken het liefst op snelle en veilige wijze online. Steden, regio’s en gemeenten worden slim: smart cities. Ze spelen in op thema’s als energieverbruik, duurzaamheid, mobiliteit, leefbaarheid en gezondheid. Steeds meer apparaten zijn verbonden met het internet (Internet of Things) en ook uw interne bedrijfsvorming wordt met de dag afhankelijker van digitale toepassingen.

Kortom, met de digitalisering van de overheid en maatschappij is de druk op uw IT-infrastructuur is groot. Veel bandbreedte is nodig om bovenstaande te realiseren en optimaliseren. Daarnaast moet data altijd en overal beschikbaar zijn, waardoor 24/7 beschikbaarheid van uw netwerk een must is. En last but not least: veiligheid is cruciaal. De (privacy)gevoelige data waarmee u werkt, moet beschermd worden.

 

Wij helpen u graag!

Met deze uitdagingen helpen wij u graag. Relined levert het fundament voor goede connectiviteit, in de vorm van Dark Fiber. Met Dark Fiber creëert u een eigen netwerk waarover u de volledige controle heeft. U bepaalt zelf welke diensten u over de verbinding transporteert, hoeveel bandbreedte u per dienst toewijst én op welke wijze u uw data en dataverkeer beschermt (en extern opslaat). Wij leveren alleen de verbinding van A naar B (en indien gewenst naar C), bestaande uit betrouwbare en stabiele Dark Fibers. Uw overheidsinstelling is verder volledig in control.

  • Hidden
  • Bekijk hier ons privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.