Dark Fiber Denemarken

Relined biedt u connectiviteit op maat. Samen met onze preferred suppliers beschikken wij over een hoogwaardig Dark Fiber-netwerk van meer dan 51.000 kilometer in Nederland, Duitsland en Denemarken. Op dit netwerk kunnen wij u voorzien in de behoefte van nationale verbindingen in één van de drie landen.

Op zoek naar een snelle, betrouwbare en schaalbare verbinding? Is latency, kortst mogelijke route, hoge kwaliteitseisen en een partij die met u meedenkt belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Relined garandeert u hoogwaardige connectiviteit en veilig dataverkeer over haar unieke netwerk.

 

Uw eigen Dark Fiber-netwerk in Denemarken

In Denemarken hebben wij de beschikking over een landelijk dekkend netwerk, van ruim 5.500 km, met vele interconnect mogelijkheden. Via ons offshore netwerk tussen Nederland en Denemarken, de COBRA Fiber Optic Cable, beschikt u over een betrouwbare en snelle verbinding tussen Nederland en Scandinavië. Vanaf Denemarken kunt u ook via één van onze offshore kabels richting Noorwegen en Zweden.

Offshore verbindingen naar Denemarken, Noorwegen en Zweden

Relined Fiber Network exploiteert een aantal zeekabels waarmee diverse landen met elkaar worden verbonden. Deze offshore interconnect mogelijkheden bevinden zich tussen de landen Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Duitsland.

  • Nederland (Eemshaven) en Denemarken (Esbjerg) – COBRA Fiber Optic Cable
  • Denemarken (Bulbjerg) en Noorwegen (Mosby)
  • Denemarken (Skibstrupgård) en Zweden (Kristinelund)
  • Denemarken (Gedser) en Duitsland (Rostock)
  • Denemarken (Bjæverskov) en Duitsland (Bentwisch)

 

COBRA Fiber Optic Cable: De snelste route van Amsterdam naar Denemarken

Zoekt u een betrouwbare en snelle verbinding naar de Nordics? De zeekabel tussen Nederland en Denemarken, geëxploiteerd door Relined, maakt dat mogelijk. De COBRA Fiber Optic Cable ligt uniek ten opzichte van concurrerende verbindingen en biedt een directe verbinding tussen Nederland en Denemarken. Deze directe verbinding zorgt voor een minimale demping en de snelst mogelijke verbinding. Vanaf het vaste land brengen wij uw verbinding naar de gewenste eindlocatie.

De COBRA Fiber Optic Cable ligt uniek ten opzichte van concurrerende verbindingen en biedt een directe verbinding tussen Nederland en Denemarken. Deze directe verbinding zorgt voor een minimale demping en de snelst mogelijke verbinding. Vanaf het vaste land brengen wij uw verbinding naar de gewenste eindlocatie. Ook zijn er koppelingen mogelijk naar het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en de Verenigde Staten.

COBRA Fiber optic Cable | Off-shore network | Dark Fiber

 

 

Goede connectiviteit

Uw data zo veilig mogelijk? Het begint met aandacht voor de gehele IT-infrastructuur. Hoogwaardige en stabiele verbindingen zijn namelijk net zo belangrijk als een beveiligde dataopslag. Helemaal omdat data en applicaties steeds vaker buiten de eigen kantooromgeving staan en datatransport dus steeds vaker plaatsvindt. Een goede connectiviteit is bovendien nodig om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Maar hoe creëert u zo’n veilige omgeving?

Met Dark Fiber; onbelicht glasvezel waarbij de gebruiker zelf moet zorgen voor apparatuur en diensten. Het betreft een verbinding die niet wordt gedeeld met anderen en die volledig in eigen beheer is. U heeft zelf volledige controle over de connectiviteit en de diensten die daarover lopen. Daarnaast kunt u eenvoudig de Dark Fiber beveiligen middels encryptie, waardoor uw data veilig via een versleutelde lijn kan worden verzonden. Dit maakt Dark Fiber een stuk veiliger dan verbindingen die worden gedeeld en waarbij u afhankelijk bent van een serviceprovider.

Bovendien kunt u opschalen op basis van uw eigen connectiviteitsbehoefte en heeft u beschikking over onbeperkte bandbreedte, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn voor uw verbinding. Een toekomstgericht netwerk dus! Meer informatie over wat Dark Fiber precies inhoudt en wat voor mogelijkheden en voordelen het uw organisatie biedt vindt u op onze dienstenpagina.

Ons netwerk

Op onze interactieve netwerkkaart vindt u onze bestaande netwerken.

Disclaimer: Het netwerk van Relined Fiber Network is voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor zijn recente opgeleverde verbindingen niet zichtbaar op de netwerkkaart.