Metronetwerk Amsterdam

Connecting the datacenters

Betrouwbare datacenterverbindingen in Amsterdam

“Amsterdam smart city”. Als een van de belangrijkste internetknooppunten in Europa, voor zowel nationale als internationale bedrijven, wordt Amsterdam steeds vaker zo genoemd. Meer en meer bedrijven willen hun IT/hosting/cloud platform onderbrengen in Amsterdamse datacenters. De verbindingen die hiervoor nodig zijn, moeten betrouwbaar zijn en optimaal schaalbaar. Dit om de continuïteit van de dienstverlening aan eindklanten te waarborgen.

Eigen Dark Fiber netwerk

Relined voorziet in deze behoefte. Wij beschikken over een uitgebreid Dark Fiber netwerk in Amsterdam. Op deze glasvezelinfrastructuur in het metronetwerk van Amsterdam zijn meer dan 30 carrier neutrale datacenters (redundant) aangesloten. Dit netwerk is volop in ontwikkeling. Niet alleen omdat we nauwe samenwerkingen aangaan met nieuwe datacenters, ook omdat we blijven innoveren en investeren om zo kort mogelijke routes aan te bieden tussen de verschillende datacenters. Korte routes betekenen lage demping en snelle datatransport.

Scherpe metrotarieven en snelle oplevering

Uw datacenterverbinding in Amsterdam leveren wij voor een scherp vast metrotarief en in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 weken. Is het gewenste datacenter nog niet aangesloten op ons Dark Fiber netwerk, dan vinden we samen de beste oplossing voor uw business case.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Dan werken wij samen met lokale en regionale netwerken, tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

Interactieve netwerkkaart

Netwerkkaart