Dark fiber metronetwerk Amsterdam

Connecting the datacenters

Betrouwbare datacenterverbindingen in Amsterdam

“Amsterdam smart city”. Als een van de belangrijkste internetknooppunten in Europa, voor zowel nationale als internationale bedrijven, wordt Amsterdam steeds vaker zo genoemd. Meer en meer bedrijven willen hun IT/hosting/cloud platform onderbrengen in Amsterdamse datacenters. De verbindingen die hiervoor nodig zijn, moeten betrouwbaar zijn en optimaal schaalbaar. Dit om de continuïteit van de dienstverlening aan eindklanten te waarborgen.

Eigen Dark Fiber netwerk

Relined voorziet in deze behoefte. Wij beschikken over een uitgebreid Dark Fiber netwerk in Amsterdam. Op deze glasvezelinfrastructuur in het metronetwerk van Amsterdam zijn meer dan 30 carrier neutrale datacenters (redundant) aangesloten. Dit netwerk is volop in ontwikkeling. Niet alleen omdat we nauwe samenwerkingen aangaan met nieuwe datacenters, ook omdat we blijven innoveren en investeren om zo kort mogelijke routes aan te bieden tussen de verschillende datacenters. Korte routes betekenen lage demping en snelle datatransport.

Scherpe metrotarieven en snelle oplevering

Uw datacenterverbinding in Amsterdam leveren wij voor een scherp vast metrotarief en in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 weken. Is het gewenste datacenter nog niet aangesloten op ons Dark Fiber netwerk, dan vinden we samen de beste oplossing voor uw business case.

Metronetwerk Amsterdam

Regio Amsterdam

Naast ons metronetwerk in Amsterdam, waaronder ook Oude Meer, Schiphol, Hoofddorp en Haarlem vallen, hanteren wij nu ook een Amsterdam’s regio netwerk. Ook hier hebben wij voor u de korste routes geselecteerd en kunnen wij uw verbinding tegen scherpe tarieven en binnen 1-3 weken opleveren. Op dit moment vallen de datacenters Cellnex Telecom datacenter in Hilversum en NorthC Data center in Almere onder de regio Amsterdam en op dit moment hanteren wij voor verbindingen naar deze datacenters géén aansluitkosten.

Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor meer informatie.

Netwerkpartners

Geen netwerk in uw regio? Wellicht kunnen wij uw helpen in samenwerking met een van onze netwerkpartners. Uiteraard tegen dezelfde hoge netwerkeisen.

ILA sites

Regeneratie-apparatuur kunt u bij Relined op strategische punten in het land plaatsen. Vrijwel al onze locaties zijn optimaal beveiligd.

Datacenters lijst

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er ruim 120!