Asimo Networks: Network Service Provider, provided by Relined

Hoog niveau: dat is het level waarop Asimo Networks opereert. Wanneer u zoekt naar een Network Services Provider (NSP) voor complexe of specialistische vraagstukken, is de dienstverlening van Asimo Networks de oplossing.

Al tientallen jaren ondersteunt het specialistenteam van Asimo Networks bedrijven uit diverse branches. Hun kennis en ervaring helpt klanten vooruit met hun ICT-infrastructuur. Van provinciebestuur tot olietransporteur, en van lokale verbinding tot verbonden databases.

Om op dit hoge niveau te kunnen zorgen voor een betrouwbare, veilige en stabiele verbinding, maakt Asimo gebruik van het Dark Fiber-netwerk van Relined.

 

Wat doet Asimo Networks?

Asimo Networks is een full-service netwerkspecialist. Het team zorgt voor het design en de ontwikkeling van IT-infrastructuur en levert onder andere Managed Services, VOIP-diensten en natuurlijk internetconnectiviteit. De klanten van Asimo worden geholpen door een team van enthousiaste probleemoplossers. Technische aanpakkers, met specialistische kennis.

Het team biedt 24/7 specialistische hulp in acute situaties. Die probleemoplossing is niet de enige service van het team, maar wel vaak de aanleiding voor een langdurige samenwerking. Met Asimo Network als ICT-partner worden klanten ontzorgd op alle vlakken van de ICT-infrastructuur.

 

Het servicenetwerk van Asimo Networks

Met elf datacenters – negen in groot Amsterdam, één in Haarlem en één in Rotterdam – biedt Asimo haar netwerkservices aan bij een breed scala aan organisaties. Zo zijn ze dienstverlener bij instanties in diverse sectoren, van provinciebestuur tot olietransporteur.

Asimo is voor haar klanten op papier dan wel een externe leverancier, maar functioneert eigenlijk als verlengstuk van de IT-afdeling. Samen sparren, als partners. Die houding is kenmerkend voor Asimo Networks – en ook typerend voor de samenwerkingen met haar klanten en leveranciers. Een van die leveranciers is Relined: de door Relined geleverde Dark Fiber Networks zijn een belangrijke bouwsteen voor de diensten van Asimo.

 

Asimo en Relined

Tussen Asimo en Relined bestaat een nauwe samenwerking. Daniël van Wijnen, eigenaar van Asimo:

‘’Onze samenwerking met Relined is wederkerig, en gaat al lang terug. We doen veel projecten met Relined en hebben regelmatig contact met onze Account Manager.

 

Dat contact is altijd prettig. Het team van Relined bouwt bruggen. Ze brengen mensen in contact, denken mee en kijken altijd vooruit. Als één van onze klanten een nieuwe verbinding nodig heeft, is Relined altijd bereid om vlot te kijken naar een oplossing.’’

 

Netwerk van Relined is een belangrijke schakel in bedrijf

Dat Asimo Networks zou nauw met Relined samenwerkt, is geen toeval.

‘’Het netwerk van Relined is een belangrijk ingrediënt voor onze dienstverlening. Goed samenwerken met een betrouwbare partner is dus van belang. Relined is voor ons zo’n partner. Wanneer je een samenwerking op papier zet, is dit vaak voor een aantal jaar. Met Relined kijken we verder dan dat. We bouwen op elkaar: het is echt een volwaardig partnership’’ aldus Daniël.

Samen groeien

Relined is een core leveranciers van Dark Fiber voor Asimo. De nauwe samenwerking tussen Relined en Asimo is gegroeid door de jaren heen. Voor zowel Asimo als Relined is het belangrijk om met hun leveranciers en klanten samen te werken als partners. Met elkaar meedenken, elkaar aanvullen, en samen zorgen voor groei.

 

Wilt u dat Relined Fiber Networks bijdraagt aan de groei van uw organisatie? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.