Cyso

Dankzij de Dark Fiber verbinding van Relined wordt Cyso ‘eigen internetprovider’ voor op kantoor

Managed hosting provider Cyso wilde een nieuw kantoorpand aansluiten op zijn reeds bestaande netwerk in Amsterdam. Relined kon in deze behoefte voorzien, met een betrouwbare Dark Fiber verbinding op locatie. Het resultaat? Een veilige koppeling met het netwerk en drie datacenters in Amsterdam én een verbinding met oneindige capaciteit en zeer lage latency. Klanten kunnen door Cyso nu eenvoudig geserviced worden vanuit het nieuwe kantoor in Alkmaar!

“Dankzij deze Dark Fiber van Relined werd 1:1 integratie met het netwerk in Amsterdam mogelijk en kan Cyso eenvoudig klanten servicen en grotere projecten voorbereiden vanuit het kantoor in Alkmaar. De verbinding is bovendien supersnel en optimaal schaalbaar”.

Behoefte

Omdat Cyso in rap tempo groeit, was de verhuizing naar een nieuw kantoorpand onvermijdelijk. Dit kantoor diende aangesloten te worden op het reeds bestaande netwerk van Cyso, waaruit ze vanuit verschillende datacenters hun klanten bedienen. Hierbij was behoefte aan een verbinding die zowel snel als veilig is.

Oplossing

Op de locatie van het nieuwe bedrijfspand was reeds een Dark Fiber van Relined aanwezig, waardoor deze eenvoudig kon worden gekoppeld op het Amsterdamse netwerk van Cyso. De koppeling is gerealiseerd binnen de datacenterlocatie van Global Switch.

Voordelen

  • Betrouwbare, veilige en supersnelle verbinding
  • Oneindige capaciteit
  • Een grote investering kon met deze oplossing voorkomen worden

"Relined heeft een omvangrijk fibernetwerk. De lijnen die langs de spoorwegen lopen in combinatie met o.a. de fiber infrastructuur van BT maakt Relined voor veel trajecten een geschikte en kosten effectieve partner. Voor onze locatie in Alkmaar was de keuze dus snel gemaakt".

Tjebbe de Winter,

Managing director