Klanten beoordelen Relined met een 8,5!

Relined hecht veel waarde aan de klantbeoordeling. Wat gaat goed, waar zijn er verbetermogelijkheden? Wat verwachten klanten van ons? Op welke manier voldoen wij (nog niet) aan deze verwachtingen? Op welke punten worden wij juist gewaardeerd? En hoe beoordelen onze klanten onze dienstverlening? Wij hebben ook dit jaar weer deze vragen gesteld en delen graag de uitkomsten van 2021 met u.

Klanten beoordelen ons met een 8,5

Met gepaste trots mogen wij u vertellen dat onze klanten onze dienstverlening zeer waarderen. Met een 8,5 als eindcijfer voor de klanttevredenheid sluiten wij 2021 af als een mooi jaar. Ondanks de coronapandemie zijn wij dicht bij onze klanten blijven staan. Niet fysiek, maar met alternatieve communicatiemiddelen  hebben wij ervoor gezorgd dat onze klanten ons nog steeds waarderen en ook nieuwe partijen ons goed weten te vinden en het vertrouwen geven om hun IT-fundament bij ons af te nemen.

Customer satisfaction - Relined Fiber Network
NPS socre van 42,9%

De NPS score geeft een globaal beeld als het gaat om loyaliteit en groei middels mond-tot-mond reclame. Als we kijken naar de NPS score dan zitten wij hier ver boven het gemiddelde. Een score van 20% wordt als zeer goed beschouwd en een score van 50% zelfs uitmuntend. In de IT-branche ligt deze score, volgens onderzoek van Integron, gemiddeld op 26%. Met een score van 42,9% mogen wij dan ook zeker vaststellen  dat wij een grote groep ambassadeurs aan onze organisatie hebben mogen verbinden.


Ontwikkeling

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Al scoren we op ieder onderdeel gemiddeld zeer goed, dan zijn er  altijd nog punten die beter kunnen en grijpen we aan als kans om ons te blijven ontwikkelenIedere klant is voor ons van waarde en voor iedere klant gaan we dan ook graag voor die 8 (of meer). Zo investeren wij continue in trainingen en ontwikkeling van onze medewerkers op allerlei vlakken, beschouwen wij ieder project en iedere klant als onze hoogste prioriteit, zijn wij continue bezig met ons netwerk en streven we ernaar om storingen en onderhoud tot een minimum te beperken.

We are connecting YOU

Wij bedanken alle klanten die hebben meegewerkt aan dit onderzoek. Voor het beoordelen van onze service, maar ook zeker voor alle geschreven feedback die bijdraagt aan de verbetering van onze organisatie.

 

Klantbeoordeling - klant feedback