Nieuwe aanwinst: Jurgen Schoolderman

Vianen 7 januari 2022: Deze week hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen op de afdeling Sales. Jurgen Schoolderman versterkt de organisatie in de functie van Accountmanager en gaat zich met name bezighouden met de netwerkoperators en overheidsinstellingen in het land. Jurgen is voor sommigen van u wellicht geen onbekende: met ruim 17 jaar werkervaring bij Speer IT, de leverancier van het softwareprogramma Cocon, heeft hij veel ervaring opgedaan in de fibermarkt.

Met de komst van Jurgen breidt Talat Sahin, welke sinds december 2021 is aangesteld als Manager Sales, zijn team uit naar zeven personen. Met de vele ontwikkelingen in de organisatie bouwt Talat verder aan een professioneel en hecht team, zodat we samen kunnen bouwen aan de groei van de organisatie . Bij ons staan onze mensen en onze klanten centraal en daarom is het belangrijk om het salesteam met de groei van de organisatie te laten meelopen.

Wilt u meer weten over Jurgen of de mogelijkheden voor Dark Fiber? Connect dan gelijk met hem op LinkedIn of stuur een bericht voor een kennismakingsgesprek.