Relined Fiber Network: de kracht achter digitale connectiviteit

Bij Relined Fiber Network is ons doel duidelijk: we willen glasvezelcapaciteit beschikbaar stellen aan zowel de publieke als de zakelijke markt in Noordwest-Europa. Hoe we dat doen? Hiervoor maken we gebruik van de onbenutte glasvezelcapaciteit van publieke en private netwerken.

Ons aanbod draait om zowel dark als belichte glasvezel. Door deze aanpak bevorderen we digitale connectiviteit, omdat we een centraal hub voor publieke partijen zijn waar vraag en aanbod naadloos samenkomen. Binnen dit kader stimuleren we ook (semi)overheidsinstanties om gebruik te maken van bestaande publieke netwerken door deze beschikbaar te stellen.

Verbindende kracht

Door op deze manier in de markt op te treden fungeert Relined als de sleutel tot de synergie tussen private en publieke netwerken en dragen we actief bij aan het creëren van een stabiele en soevereine digitale ruggengraat. En dat is, zeker in deze relatief onrustige tijden, belangrijk in een land en de internationale omgeving daarvan.

Niet voor niets verhuren we onze glasvezelcapaciteit met een sterke focus op veiligheid en stabiliteit. Relined staat hierbij bewust voor duurzame (publieke) partnerschappen én een lange-termijngerichte aanpak die bijdraagt aan de digitale groei.

Onze missie

Het leveren van souvereine glasvezelconnectiviteit in Noordwest-Europa door het verbinden van publieke en private netwerken middels strategische partnerschappen.

 

Onderscheidende kracht

We onderscheiden ons door de aard van de netwerken die we tot onze beschikking hebben, met unieke routes die zich kenmerken door veilige ligging in afgeschermde/minder toegankelijke gebieden én met onze langetermijnvisie. Dat zowel de eigenaar van het netwerk en de aandeelhouder (staatsdeelneming door TenneT) een publiek profiel hebben, draagt bij aan de transparantie die we bij ons bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.

Aanvullend gaan we gericht strategische en duurzame partnerschappen aan, die bijdragen aan de langetermijnvisie voor het versterken van de digitale infrastructuur.

Op naar de toekomst

Graag fungeren we vanuit Relined als de sleutel tot de synergie tussen private en publieke netwerken en hopen we, door elke dag opnieuw vol energie met bovenstaand verhaal aan de slag te gaan, een soeverein fundament voor de digitale economie te bieden. En dat door het leveren van glasvezelconnectiviteit in Noordwest-Europa door het verbinden van publieke en private netwerken middels strategische partnerschappen.

We nodigen u van harte uit om te overwegen welke rol jouw organisatie kan spelen in ons digitale ecosysteem. Laten we samenwerken aan een toekomst van duurzame digitale connectiviteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Relined kan bijdragen aan jouw organisatie.