Relined Fiber Network breidt zijn netwerk uit met nieuwe datacenterlocaties

Nieuwe mogelijkheden op ons Frankfurt Metro Netwerk

Bij Relined Fiber Network, begrijpen we de fundamentele relatie tussen datacenters en connectiviteit. Onze toewijding is om ons uitgebreide netwerkinfrastructuur continu te verbeteren door nieuwe datacenters aan te sluiten. Onze nationale en Metronetwerken spelen een cruciale rol in het ondersteunen van deze groeiende digitale infrastructuur. Als gevolg hiervan zoeken we constant naar nieuwe samenwerkingen om extra datacenters in ons netwerk op te nemen.

In Frankfurt heeft de datacenteroperator maincubes de bouw van een datacenter aangekondigd, en Relined is van plan het nieuwe commerciële datacenter van Frankfurt aan zijn netwerk te verbinden. Deze potentiële uitbreiding van de Relined (Metro) infrastructuur in een van ’s werelds meest kritieke datacenter hubs bevestigt het belang van groei en het aansluiten van nieuwe datacenters.

De constante groei van datacenters

De wereldwijde vraag naar datacenters neemt exponentieel toe, waarbij Frankfurt dient als een sleutelhub in dit netwerk. Deze stad is al lang een van de primaire internetknooppunten ter wereld, waardoor het een cruciale speler is in de digitale economie. Om aan deze continue vraag te voldoen, verkennen datacenters voortdurend nieuwe locaties voor uitbreiding.

maincubes FRA03: Een nieuw datacenter in de regio Frankfurt

maincubes, een gerenommeerde Duitse datacenteroperator en eigenaar met faciliteiten in Duitsland en Nederland, bouwt momenteel twee nieuwe datacenters in Frankfurt en Berlijn en heeft plannen onthuld voor twee nieuwe datacenterlocaties in Frankfurt en één in Berlijn. FRA03, een multi-tenant, AI- en HPC-gereed datacenter zal worden gebouwd in het grootstedelijk gebied van Frankfurt, belooft een significante toevoeging te zijn aan het groeiende digitale ecosysteem van de stad.

Gezien onze langdurige samenwerking met maincubes, is Relined voornemens de nieuwe faciliteit, maincubes FRA03, aan ons netwerk te verbinden. Deze stap versterkt onze gezamenlijke toewijding aan het leveren van hoogwaardige connectiviteitsoplossingen. FRA03 zal klaar zijn voor gebruik in het vierde kwartaal van 2025.

Frankfurt: Het hart van digitale innovatie

Frankfurt, als een van ’s werelds meest significante datacenter hubs, biedt unieke voordelen. Het Metronetwerk van de stad, bekend om zijn uitgebreide dekking en capaciteit, faciliteert optimale connectiviteit voor zowel lokale als internationale bedrijven. Dit maakt het een ideale locatie voor data-intensieve industrieën die afhankelijk zijn van betrouwbare, snelle verbindingen. Relined benut dit door datacenterverbindingen in de regio Frankfurt aan te bieden tegen vaste, concurrerende tarieven, korte afstanden en snelle levering.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in wat Relined en maincubes samen voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Uw digitale toekomst begint hier!