Wereldwijde connectiviteit, lokale expertise: het verhaal van Worldstream en Relined

Bij Worldstream begrijpen we dat elke IT-professional unieke eisen stelt aan zijn infrastructuur. We bieden een platform dat flexibiliteit, schaalbaarheid, prestaties en controle centraal stelt, waarmee klanten hun infrastructuur kunnen samenstellen en aanpassen aan hun specifieke behoeften. Het partnerschap met Relined speelt hierin een cruciale rol; hun betrouwbare dark fiber netwerk is de basis waarop wij voortbouwen om deze doelstelling te realiseren.

De uitdaging: schaalbaarheid en betrouwbaarheid

Onze infrastructuur omvat drie datacenters in Naaldwijk en uitbreidingen in Amsterdam, Haarlem en Frankfurt. Onze samenwerking met Relined stelt ons in staat om een solide en aanpasbaar netwerk te onderhouden, cruciaal voor onze uitgebreide datacenteractiviteiten. Relined’s dark fiber oplossingen bieden ons de mogelijkheid om een netwerk te creëren dat naadloos aansluit bij de behoeften van onze klanten, van kleine ondernemingen tot grote bedrijven, die afhankelijk zijn van onze infrastructuur voor hun bedrijfskritische operaties.

De oplossing: flexibele en controleerbare  netwerkinfrastructuur

De keuze voor Relined als onze partner was een strategische. Hun aanbod van dark fiber oplossingen bood ons de flexibiliteit en controle die we nodig hadden om onze eigen netwerkapparatuur te gebruiken, waardoor we een op maat gemaakte oplossing konden creëren die perfect aansloot bij onze behoeften en die van onze klanten. Deze samenwerking stelde ons in staat om een netwerk te bouwen dat niet alleen voldoet aan onze huidige eisen, maar ook gemakkelijk kan worden aangepast aan toekomstige groei.

De voordelen: stabiliteit en groei gericht op de toekomst

Door onze samenwerking met Relined hebben we kunnen genieten van een netwerk met minimale verstoringen, wat essentieel is voor de stabiliteit van onze diensten. De meldingen en updates bij onderhoud en verstoringen zijn duidelijk en tijdig, wat ons in staat stelt proactief te reageren en onze klanten op de hoogte te houden.

Een belangrijk inzicht uit deze samenwerking is het belang van persoonlijke aandacht en regelmatige communicatie. Ondanks de technische aard van onze diensten, is het de menselijke connectie die langdurige relaties opbouwt en onderhoudt. Dit is een gebied waarop we samen met Relined hopen te groeien, het versterken van onze band en het verdiepen van ons wederzijds begrip.

Een blik op de toekomst

De IT-wereld is continu in beweging, met nieuwe trends en uitdagingen aan de horizon. Onze focus ligt steeds meer op het ondersteunen van IT-organisaties die onze infrastructuur gebruiken om hun eigen diensten te ontwikkelen en aan te bieden. Met Relined aan onze zijde zijn we vol vertrouwen dat we samen met onze klanten kunnen navigeren door deze evolutie. We blijven ons inzetten voor de kwaliteit en betrouwbaarheid die onze klanten van ons verwachten en waar ze op kunnen vertrouwen.

Een woord van dank

“Werken met Relined heeft ons in staat gesteld om ons netwerk op een manier te schalen die we nooit alleen hadden kunnen bereiken. Hun betrouwbaarheid en flexibiliteit hebben ons geholpen om een niveau van dienstverlening te handhaven dat onze klanten verwachten. We kijken uit naar wat de toekomst brengt in deze samenwerking”, zegt Danny Frazer, Netwerk Manager bij Worldstream.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.