Relined Fiber Network breidt uit in samenwerking met DATA CASTLE

Nieuwe datacenters in Duitsland openen deuren naar geavanceerde connectiviteit

Bij Relined Fiber Network streven we continu naar verbetering en uitbreiding van onze netwerkinfrastructuur. In onze missie om de digitale infrastructuur te ondersteunen en te versterken, zijn we verheugd onze nieuwste samenwerking met DATA CASTLE aan te kondigen, een strategische alliantie gericht op de ontwikkeling van geavanceerde datacenters in Duitsland.

Waarom DATA CASTLE?

DATA CASTLE, een samenwerking tussen de Duitse ontwikkelaar van datacenters DCD Data Center Developers en de wereldwijde Amerikaanse investeringsbeheerder Angelo Gordon, is een krachtige speler op de Europese datacentermarkt. Hun toewijding aan het bouwen van state-of-the-art faciliteiten in strategische locaties zoals Frankfurt en Berlijn maakt hen een ideale partner voor Relined.

De nieuwe projecten, FRA1 in Frankfurt en BER1 in Berlijn, beloven niet alleen ultramoderne infrastructuur maar ook een aanzienlijke uitbreiding van onze netwerkmogelijkheden in deze kritieke regio’s.

Voordelen voor Relined klanten

  1. Nieuwe routing opties: Met de bouw van DATA CASTLE’s FRA1 en BER1 datacenters krijgen onze klanten toegang tot nieuwe routing opties die strategisch geplaatst zijn in enkele van de meest data-intensieve gebieden van Europa.
  2. Verhoogde capaciteit en redundantie: Deze nieuwe faciliteiten zullen een aanzienlijke capaciteit toevoegen aan ons bestaande netwerk, wat resulteert in verbeterde redundantie en hogere betrouwbaarheid van de dienstverlening.
  3. Energie-efficiëntie en duurzaamheid: De ambitie van DATA CASTLE om de toonaangevende Green Datacenter-platform in Duitsland te worden, sluit nauw aan bij onze inzet voor duurzaamheid. Dit verzekert onze klanten van energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen.

Toekomstplannen en uitbreiding

De geplande datacenters in Frankfurt en Berlijn worden eind 2026 operationeel. Deze uitbreiding is slechts een begin van wat een uitgebreide samenwerking tussen Relined en DATA CASTLE zou kunnen zijn, met de mogelijkheid om in de toekomst verder uit te breiden naar de gehele DACH-regio.

Deze samenwerking tussen Relined en DATA CASTLE biedt een nieuwe horizon van mogelijkheden voor onze klanten, waardoor ze de vruchten kunnen plukken van verbeterde connectiviteit en geavanceerde datacenterdiensten in het hart van Europa.

Benieuwd wat deze nieuwe mogelijkheden voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons op om meer te ontdekken over hoe onze samenwerking met DATA CASTLE uw organisatie kan helpen groeien en zich aanpassen in de snel evoluerende digitale wereld.