Kennis & ervaring

Wij delen graag onze kennis en ervaringen in een markt die constant in ontwikkeling is.

Blogpost

De 24/7-serviceverlening van Relined Fiber Network gaat verder dan het klantdomein


Om ieder moment van de dag goede connectiviteit aan klanten te kunnen garanderen, is het ook essentieel dat een team klaarstaat om te helpen als er zich onverhoopt toch connectiviteitsproblemen voordoen. Bas Remkes vertelt hoe hij bij Relined met zijn serviceverlening die belofte waarmaakt.

Lees meer

Blogpost

De toekomst van de digitale economie en de rol van de IT-dienstverlener


De digitale economie heeft impact op de rol van IT-dienstverleners, deze wordt alleen maar belangrijker. In deze blog leest u hoe u hierop in kunt spelen.

Lees meer

Whitepaper

Digitale zorg: een noodzakelijke cultuurverandering voor onze samenleving. Zijn we daar klaar voor?


In deze whitepaper zoomen we samen met Lea Bouwmeester, eHealth-expert én aanjager voor digitale zorg, in op de digitalisering van zorg en waar kansen en uitdagingen liggen.

Lees meer

Blog

Bent u klaar voor de digitale zorg van de toekomst?


De digitalisering van zorg brengt nogal wat teweeg, zo ook voor connectiviteit. Hoe richt u uw connectiviteit zo in dat u klaar bent voor de toekomst van digitale zorg?

Lees meer

Blog

“Dynamische telecommarkt houdt mij scherp en in beweging”


Hoe Relined inspeelt op de vele ontwikkelingen in de telecommarkt? Dennis van Jaarsveld, Manager Sales, vertelt er alles over in dit interview. Lees verder.

Lees meer

Case

Arcadiz


Om een klant in hartje Rotterdam de beste totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van connectiviteit, sloegen Relined en Arcadiz de handen ineen. Het resultaat: een supersnelle en veilige verbinding!

Lees meer

Blog

Samen met system integrators zoeken wij naar de beste oplossing voor de klant


Relined werkt open en transparant met system integrators samen om voor u, als eindklant, de beste oplossing mogelijk te maken: een betrouwbare, veilige en razendsnelle netwerkverbinding met oneindige schaalbaarheid.

Lees meer

Blog

Hoe beschermt u uw data en dataverkeer?


Op Data Privacy Day staan we even éxtra stil dataveiligheid. Beschermt u uw (gevoelige) data en dataverkeer optimaal? Lees de blog voor tips!

Lees meer

blogpost

De coronacrisis versterkt de behoefte aan goede connectiviteit


Het coronavirus heeft de digitalisering in de zorg versneld. Deze toegenomen digitalisering vraagt om goede, betrouwbare en veilige connectiviteit. Dark Fiber kan hier de basis voor zijn!

Lees meer

Case

Hosting2GO


Met de Dark Fiber verbindingen van Relined ging de webhoster van een 1 Gigabit verbindingen naar een 10 Gigabit verbinding, wat o.a. resulteert in sneller ladende websites van klanten.

Lees meer

Case

Cyso


“De samenwerking met de afdeling Project Support is goed bevallen. Relined zorgt voor een vaste contactpersoon voor het traject, die direct alle vragen kan beantwoorden. Omdat in een dergelijk traject samengewerkt moet worden met verschillende soorten dienstverleners en belanghebbenden is het onmisbaar om een partner te hebben”.

Tjebbe de Winter, Managing director Cyso

Lees meer

Blogpost

Houd cybercriminelen weg bij uw organisatie: zorg voor een veilig netwerk


In deze blog leest u hoe u uw organisatie kunt voorbereiden op cybercriminaliteit door een veilig en betrouwbaar IT-netwerk te creëren met behulp van Dark Fiber verbindingen en hoe u deze verbindingen optimaal kunt beveiligen.

Lees meer

Blogposts

Redundantie: noodzakelijk indien u afhankelijk bent van uw netwerk


Te allen tijde beschikbaar zijn en dus voorkomen dat uw netwerk uitvalt? Zorg ervoor dat binnen uw netwerk gebruik wordt gemaakt van redundante verbindingen. In deze blog leest u hoe!

Lees meer

Whitepaper

10 redenen voor Dark Fiber


In deze whitepaper leest u meer over een aantal voordelen van Dark Fiber en wat Dark Fiber voor uw organisatie kan betekenen.

Lees meer

Blogpost

Smart city: hoe wordt een stad een slimme stad?


Wat is nu precies een smart city? En hoe creëert u die stevige, digitale ruggengraat die nodig is om smart cities te kunnen realiseren én te sturen? Wij vertellen u er alles over in deze blog.

Lees meer

Blogpost

Digitalisering in de zorg: wat betekent het voor u als zorg-ICT’er?


Digitalisering in de zorg... Wat houdt het in? Wat komt erbij kijken? En hoe zorgt u ervoor dat het op veilige wijze verloopt? Lees onze blog!

Lees meer

Case

oneCentral


“Als afnemer zul je hoogstens een onderbreking van een fractie van een seconde merken. Voor steeds meer organisaties is dat ook een must op het gebied van business continuity.”

Jan-Willem van der Meij,
Technical Manager

Lees meer

Digitalisering onderwijs
Blogpost

Digitaal onderwijs: het onderwijs van vandaag de dag


Met behulp van digitale leermiddelen kan onderwijs op maat gegeven worden. Lees hier hoe u de IT-infrastructuur hierop aan kunt passen.

Lees meer

Blogpost

IP-VPN vs. VPN, Internet, Ethernet en Dark Fiber


Data beschikbaar op meerdere locaties? Creëer een eigen netwerk! Hoe, lees je in onze blog over IP-VPN versus Dark Fiber en andere methoden.

Lees meer

AVG-proof met Dark Fiber en encryptie
Blogpost

AVG-proof met Dark Fiber en encryptie


Uw organisatie AVG-proof? Met behulp van Dark Fiber en encryptie op glasvezelniveau minimaliseert u veiligheidsrisico's. Meer weten? Lees onze blog!

Lees meer

Uw data nog veiliger met behulp van encryptie
Blogpost

Uw Dark Fiber-verbinding nóg veiliger met encryptie


Werkt u met zeer gevoelige data? Beveilig uw Dark Fiber- verbinding dan nóg beter met behulp van encryptie. In deze blog leest u wat het inhoudt.

Lees meer

Tabor College - AOA
Case

Art Of Automation


"Relined werkt sinds 2013 met Art Of Automation, maar is voor velen binnen ons bedrijf al langer dan dat een betrouwbare partner. Zo ken ik Relined via mijn vorige werkgever. De samenwerking verloopt soepel. Alle personen waar wij contact mee hebben, kennen onze case meer dan voldoende, tonen er oprecht interesse in en kunnen bovendien een waardevolle bijdrage leveren. Relined neemt bovendien geenszins een positie in die onze concurrentiepositie in het geding kan brengen. Dit maakt het samenwerken nóg prettiger’.

David Jacobs
Commercieel directeur, Art Of Automation

Lees meer

Case

Deventer Ziekenhuis


“Maandelijks worden meer dan 11.000 lab-aanvragen volledig geautomatiseerd aangeleverd; foutloos en supersnel. Mede dankzij de verbindingen van Relined maken we de zorg efficiënter.”

Marcel Hemels,
Head of Support & Service ICT-TD, Deventer Ziekenhuis

Lees meer

Blogpost

Data, de cloud en connectivity


De hoeveelheid data neemt voortdurend toe. We produceren en genereren steeds meer data. Niet alleen moet deze data ergens opgeslagen worden, het moet ook gemakkelijk en vooral snel benaderbaar zijn. Feiten en cijfers over data en connectivity.

Lees meer

Blogpost

Dark Fiber: wat is het en voor wie is het geschikt?


Dark Fiber is onbelichte glasvezel – letterlijk. Zonder de actieve apparatuur die nodig is voor het verzenden en ontvangen van data, blijft de fiber namelijk onbelicht. Je zou dus kunnen stellen dat Dark Fiber gewoon een kabel is, die in de grond ligt. Niet heel spannend, toch? Het tegendeel is waar! Lees hier waarom.

Lees meer

Case

Gemeente Alkmaar


“Relined is een belangrijke en goed ingevoerde speler in de Nederlandse datacommunicatiewereld. In onze samenwerking staat het gebruik en beheer van ons glasvezelnetwerk en buizen centraal. Met goede kosten-batenverhoudingen en betrouwbare verbindingen.”

Arnold Berkhout,
Informatiemanager unit I&A
Gemeente Alkmaar

Lees meer

Relined breedband event samen verantwoord verbinden
Whitepaper

Randvoorwaarden om data succesvol extern onder te brengen


Dat de hoeveelheid data enorm groeit, kan inmiddels niemand meer ontgaan. De oorzaken zijn voor de meeste mensen ook duidelijk. Laten we ze nog even op een rijtje zetten. Er zijn vijf belangrijke oorzaken aan te wijzen voor de exponentiële datagroei.

Lees meer

Whitepaper

De noodzaak van goede connectiviteit


Connectiviteit is de ruggengraat van elke moderne organisatie. De oorzaak hiervan is dat data en applicaties steeds vaker off-premises staan; buiten de eigen kantoor- of productieomgeving dus.

Lees meer

Relined datacenters
Blogpost

Connectiviteit: de échte ruggengraat van bedrijfsleven en overheid


Bedrijven, instellingen en overheden leunen zwaar op IT. Maar IT omvat meer dan alleen de hardware en software, die de meeste aandacht krijgt. Connectiviteit staat vaak nog in de schaduw, terwijl dit toch de échte ruggengraat is van elke moderne organisatie.

Lees meer

Case

Fujitsu


“Samen met Relined kon Fujitsu een veel interessantere businesscase neerleggen, met aanzienlijk meer capaciteit bovendien.”

Ron Klaas,
Teamleader healthcare

Lees meer

Relined dark fiber network support
Whitepaper

Het voordeel van een snelle verbinding in eigen beheer


Bedrijfsleven, overheid en burgers zijn in toenemende mate afhankelijk van data. Met deze data moet dan ook zorgvuldig worden omgegaan. Dat vraagt om een optimale beveiliging, die zich niet beperkt tot de creatie en opslag van die data.

Lees meer

Relined datacenters
Blogpost

Dark Fiber met WDM: meer mogelijkheden voor security


Organisaties in Nederland moeten steeds vaker kunnen aantonen in control te zijn. Daarbij wordt verder gekeken dan fysieke security en de veilige opslag van data. Aan het transport van die data en de gebruikte connectiviteit worden inmiddels ook serieuze eisen gesteld.

Lees meer

Case

NDIX


“De goede prijs/kwaliteitverhouding, dekking van het netwerk en de lage demping op de verbindingen zijn belangrijke redenen voor ons om Dark Fiber verbindingen af te nemen bij Relined.”

Dennis Snijder,
Manager verkoop

Lees meer

Case

i3D.net


“Het feit dat uitsluitend gecertificeerde aannemers in de buurt van de glasvezels mogen werken, zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en veiligheid van het netwerk.”

Stefan Ideler,
CTO

Lees meer

Case

Aventus


“De prijs/kwaliteitverhouding van het voorstel van Relined was goed. Relined heeft vooraf een helder implementatieplan aan ons voorgelegd, waarbij aan alle scenario’s is gedacht. Dat gaf veel vertrouwen. Niet voor niets is de aanbesteding aan Relined gegund.”

Roy Dusink,
Hoofd Automatisering

Lees meer