Kennis & ervaring

Wij delen graag onze kennis en ervaringen in een markt die constant in ontwikkeling is.

AVG-proof met Dark Fiber en encryptie

AVG-proof met Dark Fiber en encryptie


Uw organisatie AVG-proof? Met behulp van Dark Fiber en encryptie op glasvezelniveau minimaliseert u veiligheidsrisico's. Meer weten? Lees onze blog!

Lees meer

Uw data nog veiliger met behulp van encryptie
Blogpost

Uw Dark Fiber-verbinding nóg veiliger met encryptie


Werkt u met zeer gevoelige data? Beveilig uw Dark Fiber- verbinding dan nóg beter met behulp van encryptie. In deze blog leest u wat het inhoudt.

Lees meer

Tabor College - AOA
Case

Klantcase: Art Of Automation


"Relined werkt sinds 2013 met Art Of Automation, maar is voor velen binnen ons bedrijf al langer dan dat een betrouwbare partner. Zo ken ik Relined via mijn vorige werkgever. De samenwerking verloopt soepel. Alle personen waar wij contact mee hebben, kennen onze case meer dan voldoende, tonen er oprecht interesse in en kunnen bovendien een waardevolle bijdrage leveren. Relined neemt bovendien geenszins een positie in die onze concurrentiepositie in het geding kan brengen. Dit maakt het samenwerken nóg prettiger’.

David Jacobs
Commercieel directeur, Art Of Automation

Lees meer

Case

Klantcase: Deventer Ziekenhuis


“Maandelijks worden meer dan 11.000 lab-aanvragen volledig geautomatiseerd aangeleverd; foutloos en supersnel. Mede dankzij de verbindingen van Relined maken we de zorg efficiënter.”

Marcel Hemels,
Head of Support & Service ICT-TD, Deventer Ziekenhuis

Lees meer

Blogpost

Data, de cloud en connectivity


De hoeveelheid data neemt voortdurend toe. We produceren en genereren steeds meer data. Niet alleen moet deze data ergens opgeslagen worden, het moet ook gemakkelijk en vooral snel benaderbaar zijn. Feiten en cijfers over data en connectivity.

Lees meer

Blogpost

Dark Fiber: wat is het en voor wie is het geschikt?


Dark Fiber is onbelichte glasvezel – letterlijk. Zonder de actieve apparatuur die nodig is voor het verzenden en ontvangen van data, blijft de fiber namelijk onbelicht. Je zou dus kunnen stellen dat Dark Fiber gewoon een kabel is, die in de grond ligt. Niet heel spannend, toch? Het tegendeel is waar! Lees hier waarom.

Lees meer

Case

Klantcase: Gemeente Alkmaar


“Relined is een belangrijke en goed ingevoerde speler in de Nederlandse datacommunicatiewereld. In onze samenwerking staat het gebruik en beheer van ons glasvezelnetwerk en buizen centraal. Met goede kosten-batenverhoudingen en betrouwbare verbindingen.”

Arnold Berkhout,
Informatiemanager unit I&A
Gemeente Alkmaar

Lees meer

Relined breedband event samen verantwoord verbinden
Whitepaper

Randvoorwaarden om data succesvol extern onder te brengen


Dat de hoeveelheid data enorm groeit, kan inmiddels niemand meer ontgaan. De oorzaken zijn voor de meeste mensen ook duidelijk. Laten we ze nog even op een rijtje zetten. Er zijn vijf belangrijke oorzaken aan te wijzen voor de exponentiële datagroei.

Lees meer

Whitepaper

De noodzaak van goede connectiviteit


Connectiviteit is de ruggengraat van elke moderne organisatie. De oorzaak hiervan is dat data en applicaties steeds vaker off-premises staan; buiten de eigen kantoor- of productieomgeving dus.

Lees meer

Relined datacenters
Blogpost

Connectiviteit: de échte ruggengraat van bedrijfsleven en overheid


Bedrijven, instellingen en overheden leunen zwaar op IT. Maar IT omvat meer dan alleen de hardware en software, die de meeste aandacht krijgt. Connectiviteit staat vaak nog in de schaduw, terwijl dit toch de échte ruggengraat is van elke moderne organisatie.

Lees meer

Case

Klantcase: Fujitsu


“Samen met Relined kon Fujitsu een veel interessantere businesscase neerleggen, met aanzienlijk meer capaciteit bovendien.”

Ron Klaas,
Teamleader healthcare

Lees meer

Relined dark fiber network support
Whitepaper

Het voordeel van een snelle verbinding in eigen beheer


Bedrijfsleven, overheid en burgers zijn in toenemende mate afhankelijk van data. Met deze data moet dan ook zorgvuldig worden omgegaan. Dat vraagt om een optimale beveiliging, die zich niet beperkt tot de creatie en opslag van die data.

Lees meer

Relined datacenters
Blogpost

Dark Fiber met WDM: meer mogelijkheden voor security


Organisaties in Nederland moeten steeds vaker kunnen aantonen in control te zijn. Daarbij wordt verder gekeken dan fysieke security en de veilige opslag van data. Aan het transport van die data en de gebruikte connectiviteit worden inmiddels ook serieuze eisen gesteld.

Lees meer

Case

Klantcase: NDIX


“De goede prijs/kwaliteitverhouding, dekking van het netwerk en de lage demping op de verbindingen zijn belangrijke redenen voor ons om Dark Fiber verbindingen af te nemen bij Relined.”

Dennis Snijder,
Manager verkoop

Lees meer

Case

Klantcase: i3D.net


“Het feit dat uitsluitend gecertificeerde aannemers in de buurt van de glasvezels mogen werken, zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en veiligheid van het netwerk.”

Stefan Ideler,
CTO

Lees meer

Case

Klantcase: Aventus


“De prijs/kwaliteitverhouding van het voorstel van Relined was goed. Relined heeft vooraf een helder implementatieplan aan ons voorgelegd, waarbij aan alle scenario’s is gedacht. Dat gaf veel vertrouwen. Niet voor niets is de aanbesteding aan Relined gegund.”

Roy Dusink,
Hoofd Automatisering

Lees meer