RELINED FIBER NETWORK

Onafhankelijke verhuurder van onbenutte Dark Fiber

Relined is de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa. Samen met preferred suppliers beschikt Relined in Nederland en Duitsland over een landelijk dekkend en fijnmazig Dark Fiber netwerk van ruim 29.825 kilometer aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur. Met dit netwerk is praktisch iedere locatie bereikbaar. Naast nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in diverse stadskernen, exploiteert Relined een zeekabel tussen Nederland en Denemarken.

Fijnmazige glasvezelinfrastructuur

Een goede en betrouwbare glasvezelinfrastructuur is onmisbaar. Doordat veel partijen een eigen glasvezelnetwerk hebben aangelegd, hebben Nederland en Duitsland een uitstekende landelijke en fijnmazige glasvezelinfrastructuur. Echter wordt deze niet altijd optimaal benut. Regelmatig komen er nieuwe netwerken bij, terwijl verbindingen vaak veel efficiënter zijn te realiseren met de onbenutte capaciteit van bestaande netwerken. Dat is precies wat Relined doet!

Waarom Relined Fiber Network?

Wij denken graag oplossingsgericht met u mee over het opzetten van een schaalbare, betrouwbare en toekomstgerichte netwerkinfrastructuur voor uw organisatie. Bij Relined kiest u voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, ‘afspraak is afspraak’ en kwaliteit.

Kennis & Ervaring

Meer Kennis & Ervaring