Service desk employee (24 uur per week)

Je maakt deel uit van de afdeling Network and Service Management en rapporteert aan de Teamleader Network and Service Management.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. Naast een goed salaris bieden wij je onder andere een bonusregeling, iPhone en laptop. Als gezonde extra arbeidsvoorwaarde is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitness plan.

Doel van de functie

Je werkt samen in een hecht team van servicedeskmedewerkers en netwerkbeheerders en geeft onze Servicedesk de juiste toon. Jij helpt onze klanten per telefoon en mail met het oplossen van incidenten. Dit doe je door controlevragen te stellen en (technische) analyses te maken, waarna je een storingsploeg op pad stuurt. Je kent de processen op een Servicedesk met je ogen dicht, maar kan toch meeveren met de klantbehoefte.

Je bent altijd vriendelijk en hebt aandacht voor onze klanten. Als ervaren Servicedeskmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten altijd aangenaam verrast worden door de kwaliteit van de oplossing én de manier waarop deze wordt geboden. Je vindt het oplossen van incidenten een uitdaging en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van ons glasvezelnetwerk. Tevens ben je een waardig sparringpartner, met de nodige senioriteit, waarbij je jezelf, maar ook je collega’s professioneel kan ontwikkelen.

Je beheert de verschillende SLA-varianten en bent er verantwoordelijk voor dat gemaakte afspraken met onze klanten worden nagekomen.

Het meedraaien van consignatiediensten maakt onderdeel uit van je functie.

Kennis en ervaring

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau, en hebt 3 tot 5 jaar ervaring als servicedeskmedewerker
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Duits is een pré
  • Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
  • Kan technische tekeningen lezen en beoordelen;
  • Goede communicatie met klanten, opdrachtnemers en samenwerkingspartners;
  • Inzicht en kennis van een telecommunicatie (glasvezel) netwerk;
  • Het vermogen een goede probleemanalyse uit te voeren en deze ook te registreren

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Graag je reactie voorzien van CV mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: l.zegers@relined.eu