Relined ISP Kartcompetitie 2017

08-02-2017

Nederlands grootste informele evenement voor de Internet Service Provider branche zal in 2017 voor de 15e!!! keer worden georganiseerd! De ISP Kartcompetitie.

relined ISP kart competitie

Relined ISP Kartcompetitie

Nederlands grootste informele evenement voor de Internet Service Provider branche zal in 2017 voor de 15e!!! keer worden georganiseerd! De ISP Kartcompetitie, ooit ontstaan vanuit een spontaan initiatief, is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend sportief en geliefd evenement. Een dag vol activiteiten en honderden bezoekers op en rondom de kartbaan. Tijdens de race nemen 40 teams vanuit verschillende bedrijven het tegen elkaar op terwijl er rondom de baan vele activiteiten worden georganiseerd voor de bezoekers die (even) niet aan de race deelnemen.

Relined Fiber Network – hoofdsponsor

Dit jaar is Relined voor de derde keer op rij hoofdsponsor van dit fantastische event! Ieder jaar maakt de organisatie van de ISP Kartcompetitie er weer een feestje van, een ontspannen dag vol activiteiten en netwerkmogelijkheden. In 2015 was Relined voor het eerst hoofdsponsor van dit event. De ultieme aangelegenheid voor het promoten van de nieuwe huisstijl, de naam “Relined Fiber Network” en in een informele sfeer contact houden met de relaties in de ISP branche. Dit jaar is Relined voor de laatste keer hoofdsponsor. Wie neemt het stokje over..?

Thema Relined ISP Kartcompetitie 2017

De 15e editie heeft het thema ‘Kart Blanche’ meegekregen: Cirque Fantastique meets Freakshow en een snufje Beetlejuice. Kortom, alle remmen gaan los!

Nog niet ingeschreven? Doe het direct!

Tot zaterdag 22 april 2017!