Relined Fiber Network 15-jarig jubileum

19-09-2018

Met een feestelijk jubileum in evenementenlocatie de Fabrique te Utrecht stonden wij woensdag 19 september, samen met ons hele team en vele genodigden, uitgebreid stil bij het 15-jarig bestaan van Relined. Een leeftijd waar wij TROTS op zijn!

Relined 15 years

Er stond voor de dag een groot feest gepland en dat werd het ook. Samen met onze event partners wist de Fabrique een geweldige sfeer voor ons neer te zetten. Mede dankzij hun fantastische bijdrage en de enthousiaste opkomst van onze genodigden werd het een onvergetelijk evenement.

Zoals we van de Fabrique gewend zijn hadden ze ook ter gelegenheid van onze jubileumviering gezorgd voor een stijlvolle aankleding en een smaakvolle culinaire verzorging. De Meisjes van de Wijn verrasten ons met een mobiele wijnbar en een heerlijke proeverij. Bijzonder was de digitale graffiti van het Grafittienetwerk waar onze gasten hun eigen creativiteit in kwijt konden.

De muzikale aankleding van de dag lag in handen van brassband Agogo die de stemming er al vroeg in kreeg. DJ Vintage Vinyl draaide de plaatjes en Flemming Viguurs zorgde voor een akoestisch afscheid bij de uitgang. We hebben samen met alle aanwezigen genoten.

Graag willen we al onze gasten bedanken voor hun komst, de feestelijke stemming tijdens de dag en kijken uit om samen met jullie ons 20-jarig bestaan in 2023 te mogen vieren!