Whitepaper

Randvoorwaarden om data succesvol extern onder te brengen

Download de complete PDF

Management summary

De hoeveelheid data die wordt gegenereerd neemt elk jaar toe. De immense groei geldt voor alle soorten gegevens. De vraag naar dataopslag die deze groei kan bijbenen, houdt daarmee gelijke tred. Voor elke organisatie in het bedrijfsleven of bij de overheid komt onvermijdelijk de vraag of data lokaal moet blijven, in de cloud of bij externe datacenters moet worden ondergebracht.

In de meeste gevallen zal de beslissing onderdeel uitmaken van een strategie, waarbij meer dan alleen de data buiten de deur zal worden gebracht. Ook andere onderdelen van de IT-systemen – infrastructuur, applicaties – kunnen worden geoutsourcet. De keuze voor het juiste datacenter, maar ook voor de juiste weg ernaartoe is essentieel.

  • Hoge netwerkstandaarden
  • Landelijke dekking in Nederland en Duitsland
  • Metronetwerken in Amsterdam en Frankfurt
  • Zeekabel tussen Nederland en Denemarken
  • Kwaliteit hoog in het vaandel

Relined Fiber Network

Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa zijn het werkterrein van Relined Fiber Network. Met ons Dark Fiber netwerk bereiken we praktisch iedere locatie. Daarnaast denken wij graag oplossingsgericht met u mee over het opzetten van een schaalbare, betrouwbare en toekomstgerichte netwerkinfrastructuur voor uw organisatie. Bij Relined kiest u voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, ‘afspraak is afspraak’ en kwaliteit.

Doe de postcodecheck

Doe de postcode check!

Postcode

Huisnr.

Toev.