Gezocht: Teammanager Operations

Kom jij ons team versterken?

Vacature
Teammanager Operations

Heb jij de ambitie om als Teammanager Operations te werken bij een groeiend en dynamisch bedrijf? Dan is dit je kans! Bij Relined zijn we op zoek naar een ervaren en ambitieuze professional met strategische ervaring die ons kan helpen bij het realiseren van onze groeidoelen. Als Teammanager Operations ben je verantwoordelijk voor de afdelingen Network & Service Management en Engineering en zorg je voor een consistente en efficiënte samenwerking tussen deze afdelingen.

In deze rol krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en werk je in een omgeving waar teamwork en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Jouw belangrijkste taken zijn het onderhouden van goede relaties met onze netwerkpartners, het fungeren als sparringpartner van de Manager Operations, het optimaliseren van processen binnen de afdelingen en het verbeteren van de integriteit van de netwerkadministratie. Je werkt hierbij nauw samen met het management en draagt zo bij aan de strategie van Relined.

Om succesvol te zijn in deze functie heb je minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende positie en beschik je over HBO-werk- en denkniveau. Jij hebt een analytische geest, affiniteit met techniek en bent commercieel ingesteld. Jij bent in staat om strategische doelen te vertalen naar de praktijk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de telecommunicatiebranche is een pré, maar het is bovenal belangrijk dat je enthousiast bent en graag een uitdaging aangaat.

 

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined houden we ons bezig met connectiviteit. Ons kernproduct is Dark Fiber, dat is het basisproduct waarover onze klanten data transporteren van locatie A naar B. Wij zijn ambitieus, groeien snel en bevinden ons in een fase waarin we steeds verder professionaliseren en (interne) processen vormgeven. Onze klanten zijn veelal professionele dienstverleners zoals datacenters, System Integrators, hostingpartijen, grote corporates en partijen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd om zo het beste uit jezelf en elkaar te halen.

Daarnaast bieden we je:

 • Een afwisselende uitdagende functie voor 32-40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Leaseauto
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken en thuiswerkvergoeding
 • Oog voor een goede werk-privébalans

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Graag je reactie voorzien van een cv en mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer