Gezocht: Network & Service Manager

Kom jij ons team versterken?

Vacature
Network & Service Manager

Relined zoekt een gedreven Network & Service Manager voor de aansturing van het Network & Service Management (NSM) team. In deze belangrijke rol ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons glasvezelnetwerk.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijks aansturing van het NSM-team waarbij je taken verdeelt en de voortgang bewaakt. Actief zoek je naar kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen en stuur je hier operationeel op aan. In deze sleutelrol onderhoud je contact met belangrijkste stakeholders zoals netwerkpartners, aannemers en netwerkleveranciers, maak je operationele afspraken en leg je deze vast.

Als Network & Service Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de netwerkadministratie en het waarborgen van de kwaliteit hiervan. Je voert regelmatig integriteitscontroles uit om eventuele verbeterpunten te signaleren. In deze rol bewaak je het kwaliteitsmanagementbeleid, onderhoud je procedurebeschrijvingen en houd je je op de hoogte van (ISO)kwaliteitsnormeringen.

Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van diverse SLA-varianten. Je stelt SLA’s mede op, maar je zorgt er ook voor dat deze worden nageleefd door onze netwerkpartners. Daarnaast ben je de regievoerder voor partnerbedrijven die namens Relined verleggingen coördineren en draag je zorg voor de afhandeling van eventuele graafschades.

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze functie heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschik je over HBO werk- en denkniveau. Jij hebt gedegen kennis van telecom/glasvezelnetwerken en kunt technische tekeningen lezen en beoordelen. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Kennis van Cocon is daarnaast een pré maar het is bovenal belangrijk dat je enthousiast bent en graag een uitdaging aangaat.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined houden we ons bezig met connectiviteit. Ons kernproduct is Dark Fiber, dat is het basisproduct waarover onze klanten data transporteren van locatie A naar B. Wij zijn ambitieus, groeien snel en bevinden ons in een fase waarin we steeds verder professionaliseren en (interne) processen vormgeven. Onze klanten zijn veelal professionele dienstverleners zoals datacenters, System Integrators, hostingpartijen, grote corporates en partijen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.
Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd om zo het beste uit jezelf en elkaar te halen.

Daarnaast bieden we je:

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32-40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Leaseauto
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken en thuiswerkvergoeding
 • Proactief meedenken met een goede werk-privébalans

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Graag je reactie voorzien van een CV en mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer