Gezocht: Marketing & Communicatie Adviseur

Kom jij ons team versterken?

Vacature
Marketing & Communicatie Adviseur

Wil jij als Marketing & Communicatie Adviseur een belangrijke bijdrage leveren aan de uitbreiding en verdere professionalisering van onze marketing- en communicatie? Dan is dit jouw kans! Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid om Relined verder op de kaart te zetten en onze groeiambities te helpen realiseren.

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie Adviseur ben jij de spin in het web als het gaat om het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van onze marketing- en communicatieplannen. Je brengt onze organisatie op een boeiende manier onder de aandacht van onze doelgroepen en zorgt ervoor dat wij opvallen tussen onze concurrenten. Met jouw strategische inzichten weet jij hoe wij Relined het beste kunnen positioneren en ben je verantwoordelijk voor het creëren en plaatsen van SEO-geoptimaliseerde content op onze website en social media-kanalen.

Als ervaren all-round marketeer met een specialisme in lead generatie en customer engagement heb jij een scherp oog voor detail en een creatief brein. Je bent niet alleen een meester in het houden van de trends en ontwikkelingen in de markt, maar je weet deze ook te vertalen naar passende content en gerichte marketingactiviteiten. Met jouw ervaring weet je precies hoe je potentiële klanten kunt aantrekken en betrekken bij Relined door het ontwikkelen van dynamische campagnes en het optimaliseren van de klantreis. Op deze manier weet je onze doelgroep niet alleen te inspireren maar ook actief te betrekken en te overtuigen van onze toegevoegde waarde.

Kortom, bij ons ben je verzekerd van een uitdagende en veelzijdige hands-on baan waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en onze organisatie te laten groeien. Dit alles doe je samen met de andere Marketing & Communicatie Adviseur waarbij ieder zijn eigen campagnes en takenpakket heeft. Jullie benutten elkaars expertise en zorgen voor een geïntegreerde marketing- en communicatiestrategie die niet alleen onze zichtbaarheid verhoogt, maar ook onze band met klanten versterkt. De samenwerking met het marketingteam van NDIX, een dochteronderneming van Relined, biedt daarnaast de mogelijkheid om ideeën, uitdagingen en inzichten te delen.

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze functie heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschik je over een afgeronde HBO-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie. Je bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ervaring met Adobe Photoshop en/of Adobe Illustrator is een pre en ervaring in een B2B-omgeving is wel nodig.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined draait alles om connectiviteit. Ons hoofdproduct is Dark Fiber, waarmee onze klanten data van locatie A naar B kunnen transporteren. We zijn ambitieus en groeien gestaag. Onze klanten zijn voornamelijk professionele dienstverleners zoals datacenters, system integrators, hostingpartijen, grote bedrijven en instellingen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend internationaal bedrijf. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gevraagd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd. Dit om zo het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Daarnaast bieden we je:

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32-40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken en thuiswerkvergoeding
 • Proactief meedenken met een goede werk-privébalans

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Graag ontvangen wij jouw reactie, voorzien van een CV en motivatie, per e-mail naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer