Gezocht: Manager Operations

Kom jij ons team versterken?

Vacature

Manager Operations

Wij zijn op zoek naar een ervaren Manager Operations met uitstekende leidinggevende vaardigheden die als geen ander het team kan motiveren om het beste uit zichzelf en hun werk te halen. Als eindverantwoordelijke voor de afdeling Operations ben je lid van het MT en lever je samen met je afdeling een belangrijke bijdrage aan de strategie en het succes van Relined.

Je neemt de afdeling mee in de plannen en organisatiedoelstellingen van Relined; door jouw communicatieve en sociale vaardigheden weet je anderen te motiveren. Je beschikt over een analytisch probleemoplossend denkvermogen, bent stressbestendig en weet het overzicht te bewaren. Je snapt hoe teamprocessen in elkaar steken en zorgt ervoor dat de processen binnen de afdeling optimaal verlopen. Een belangrijk onderdeel van de functie is het opstellen van strategieën voor de afdeling in samenspraak met andere management- en directieleden en deze vertalen naar concrete operationele doelen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken met onze netwerkpartners over onder andere beschikbare netwerkcapaciteit en het aangaan van samenwerkingen met betrekking tot het beheer van het glasvezelnetwerk. Hiervoor is het essentieel dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus; je begrijpt de verschillende belangen van interne- en externe stakeholders en weet hierin verbinding te zoeken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheren van informatie over contracten en Service Level Agreements met klanten en bewaak je de navolging hiervan.

 

Wie ben jij?

Een ervaren manager (HBO+/WO werk- en denkniveau) die beschikt over een stevige persoonlijkheid en veel enthousiasme. Je hebt 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en hebt kennis van de telecommunicatiebranche. Jij hebt een analytische geest, affiniteit met techniek en bent commercieel ingesteld. Jij weet strategische doelen te vertalen naar de praktijk en andersom. Naast sociale vaardigheden beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined draait alles om connectiviteit. Ons hoofdproduct is Dark Fiber, waarmee onze klanten data van locatie A naar B kunnen transporteren. We zijn ambitieus en groeien gestaag. Onze klanten zijn voornamelijk professionele dienstverleners zoals datacenters, system integrators, hostingpartijen, grote bedrijven en instellingen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend internationaal bedrijf. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gevraagd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd. Dit om zo het beste uit onszelf en elkaar te halen.

We bieden je:

 • Een afwisselende uitdagende functie voor 40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Leaseauto
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken en thuiswerkvergoeding
 • Proactief meedenken met een goede werk-privébalans

 

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

 

Graag je reactie mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

 

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer