Gezocht: HR Adviseur

Kom jij ons team versterken?

Vacature
HR Adviseur

Relined is op zoek naar een proactieve en ervaren HR Adviseur die een essentiële rol gaat spelen in het hart van onze organisatie. Als HR Adviseur ben jij het centrale punt voor alle HR-gerelateerde activiteiten, waarbij je de ideale mix vindt tussen strategisch advies en praktische administratieve taken. Je levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van HR-processen en helpt mee aan het versterken van onze positieve bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur bij Relined ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling en uitvoering van ons HR-beleid. Je zult je bezighouden met het uitvoeren, verder ontwikkelen en bewaken van ons personeelsbeleid en het beheren en optimaliseren/digitaliseren van de HR administratie. Daarnaast speel je een actieve rol in het werven en selecteren van nieuw talent.

Je zult fungeren als een betrouwbaar aanspreekpunt voor directie, management en medewerkers voor alle HR-vraagstukken, waarbij je advies biedt en ondersteuning verleent. Ook begeleid je diverse HR-trajecten zoals verzuim en in- en uitdiensttredingen. Bovendien speel je een sleutelrol in het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur en het onderhouden van sterke interne relaties, wat fundamenteel is voor het stimuleren van samenwerking en medewerkersbetrokkenheid.

Het betreft een zelfstandige functie waarbij je een sparringpartner hebt op afstand; je HR-collega bij NDIX, een dochteronderneming van Relined, wordt je sparringpartner. Ondanks de fysieke afstand tussen jullie (NDIX is gevestigd in Enschede) biedt dit de mogelijkheid om ideeën, uitdagingen en inzichten te delen en als elkaars achtervang te dienen.

Wie ben jij?

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarbij ervaring in de telecombranche een pre is. Een flexibele en positieve werkhouding is een must. We zoeken iemand die proactief is, maar ook geduld heeft voor langdurige verkooptrajecten. We verwachten dat je zelfstandig kan werken, ondernemend bent en buiten de gebaande paden kan denken. Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined houden we ons bezig met connectiviteit. Ons kernproduct is Dark Fiber, dat is het basisproduct waarover onze klanten data transporteren van locatie A naar B. Wij zijn ambitieus, groeien snel en bevinden ons in een fase waarin we steeds verder professionaliseren en (interne) processen vormgeven. Onze klanten zijn veelal professionele dienstverleners zoals datacenters, System Integrators, hostingpartijen, grote corporates en partijen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd om zo het beste uit jezelf en elkaar te halen.

 

Daarnaast bieden we je:

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32-40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken en thuiswerkvergoeding
 • Proactief meedenken met een goede werk-privébalans

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Graag ontvangen wij jouw reactie, voorzien van een CV en motivatie, per e-mail naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer