Gezocht: Financial Administrator

Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een financieel administratieve baan waarin werk en privé goed te combineren is? Of ben jij die enthousiaste starter die op zoek is naar een leuke werkplek in een jong en ambitieus team? Wij zijn op zoek naar een collega die ons administratief gaat ondersteunen op het vlak van financieel beheer.

Wat ga je doen?

Als Financial Administrator ben je onderdeel van de afdeling Finance en ben je bezig met het inboeken van inkoopfacturen, verwerken van bankmutaties en het bijwerken van financiële specificaties. Ook vragen wij je betalingsopdrachten voor te bereiden en facturatie naar klanten te verzorgen (debiteuren- en crediteurenbeheer). Het bijhouden van tussenrekeningen en het (deels) uitvoeren van de financiële maandafsluiting hoort ook bij jouw takenpakket. Wij werken met het programma Exact Globe waarin we de financiële administratie voeren en daarnaast gebruiken we Exact Synergy voor CRM. Heb je ervaring met deze software? Dan vinden wij dat zeker een pré.

Functiewensen

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau op financieel-administratief gebied
 • Een goed beoordelingsvermogen en analytisch sterk
 • Proactief en hands-on
 • Kennis van een boekhoudprogramma (Exact Globe is een pré)
 • Goede Nederlandse en Engelse taalkennis in woord en geschrift

Jij werkt van nature nauwkeurig en ordelijk. Je houdt overzicht, bent flexibel en je kan op een proactieve manier omgaan met snel wisselende werkzaamheden en gebeurtenissen binnen onze organisatie. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined houden we ons bezig met connectiviteit. Ons kernproduct is Dark Fiber, dat is het basisproduct waarover onze klanten data transporteren van locatie A naar B. Wij zijn ambitieus, groeien snel en bevinden ons in een fase waarin we steeds verder professionaliseren en (interne) processen vormgeven. Onze klanten, zowel nationaal als internationaal, zijn veelal professionele dienstverleners zoals datacenters, Network Operators, System Integrators, Service Providers, grote corporates en partijen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd om zo het beste uit jezelf en elkaar te halen.

Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende functie voor minimaal 24 uur (meer/minder is uur bespreekbaar) Werkdagen zijn flexibel in te delen.
 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalender kun je 4 EVT (extra vrije tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding
 • Oog voor een goede werk-privébalans

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Graag je reactie voorzien van een CV en mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer

Wat maakt jou werkgelukkig?

Werkgeluk is geen beleid, maar een levend proces. Het zijn de medewerkers die invullen wat werkgeluk precies is; het gaat immers over hun geluk. Een rondvraag op de afdeling geeft mooie voorbeelden van aspecten die bijdragen aan het werkgeluk. Welke aspecten herken jij?

Vertrouwen

Vertrouwen ontvangen en krijgen is belangrijk.

Flexibiliteit

Met vertrouwen als stevige basis is er veel ruimte voor flexibiliteit

Waardering

Een bijdrage leveren die ertoe doet, dat is waar je het voor doet.

Veiligheid

Sociaal veilige plek, met positieve energie en waar gelachen wordt.