Gezocht: Executive Assistant

Kom jij ons team versterken?

Vacature
Executive Assistant

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met een informele sfeer? Heb je een natuurlijk talent voor ontzorgen en krijg je energie van het regelen en organiseren van zaken? Dan is de functie van Executive Assistant bij Relined jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?
Als Executive Assistant ben je een onmisbare schakel voor de Manager Operations en Financial Director. Je vormt samen met de andere Executive Assistant de schakel tussen de afdelingen Sales en Operations, werkt samen en vervangt elkaar bij afwezigheid. In deze brede functie ligt de nadruk op het ondersteunen van de directie en Manager Operations. Hierbij kun je denken aan agendabeheer, facilitaire en administratieve ondersteuning. Daarnaast lever je managementsupport aan de Manager Operations en Financial Director en fungeer je als spin in het web voor de afdeling Operations.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Managementsupport bieden aan de Financial Director en Manager Operations, inclusief administratieve werkzaamheden, notuleren, telefoonverkeer afhandelen en bezoek ontvangen.
 • Zorgen voor tijdige, accurate en effectieve voorbereiding en informatievoorziening van vergaderingen en werkzaamheden van de Manager Operations en Financial Director.
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de administratieve afhandeling en archivering die voortkomt uit de activiteiten van de Manager Operations en Financial Director, met focus op correcte, complete en toegankelijke dossiervorming.
 • Agendabeheer verzorgen: plannen, agenderen en coördineren van afspraken voor de Financial Director en Manager Operations.
 • Administratieve ondersteuning bieden aan de afdeling Operations.
 • Zakenreizen, reisdocumenten en (hotel)reserveringen plannen en organiseren.
 • Facilitaire ondersteuning bieden en verantwoordelijk zijn voor inkoop en voorraad van kantoorbenodigdheden.

Wie ben jij?

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt sterke administratieve vaardigheden en bent bekend met het gebruik van Microsoft Office applicaties. Met een flexibele en proactieve instelling ben je in staat om taken georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren, weet jij uitdagingen te prioriteren en denk je mee met de organisatie. Je hebt een energieke aanpak en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bovendien beheers je de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed, in zowel woord als geschrift.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined houden we ons bezig met connectiviteit. Ons kernproduct is Dark Fiber, dat is het basisproduct waarover onze klanten data transporteren van locatie A naar B. Wij zijn ambitieus, groeien snel en bevinden ons in een fase waarin we steeds verder professionaliseren en (interne) processen vormgeven. Onze klanten zijn veelal professionele dienstverleners zoals datacenters, System Integrators, hostingpartijen, grote corporates en partijen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd om zo het beste uit jezelf en elkaar te halen.

Daarnaast bieden we je:

 • Een afwisselende functie voor 32-40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalender kun je 4 EVT (extra vrije tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding
 • Proactief meedenken met een goede werk-privé balans

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

 

Graag je reactie voorzien van een CV en mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer