Wij zijn op zoek naar een creatieve Campagne Marketeer

Wil jij aan de slag in onze sector waar connectiviteit centraal staat?

Vacature
Campagne marketeer

Wij zijn op zoek naar een creatieve Campagne Marketeer. Wil jij aan de slag in onze sector waar connectiviteit centraal staat? Dan bieden we je een uitdagende werkplek waar ruimte is om jouw specialisme naar een hoger niveau te tillen. Als jij groeit, groeien wij als bedrijf namelijk ook. En dat faciliteren wij graag.

Wat ga je doen

Als Campagne Marketeer ben jij de operationele kracht achter al onze campagnes. Je bent samen met de Marketing & Communication Officer het marketingaanspreekpunt binnen ons bedrijf. Je spart actief mee om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar onze marketingplannen. Hierna ga je zelfstandig aan de slag met het ontwikkelen van (online) campagnes die hierop aansluiten. Deze zijn van begin tot eind meetbaar en informeren en activeren de doelgroep net even anders dan normaal, je creativiteit kent zijn uitwerking! Je gebruikt hiervoor onze eigen kanalen (website, LinkedIn, Twitter) en koopt externe exposure in bij platformen in onze sector – als jij hiervan de toegevoegde waarde ziet. De content die je inzet vervaardig je zelf of je coördineert de productie hiervan door samen te werken met externe bureaus. Je weet dan precies welke tone of voice aansluit bij de doelgroep en het onderwerp en maakt hiervoor concrete briefings. Je ontwikkelt materialen zoals landingspagina’s, artikelen, nieuwsbrieven, advertenties, infographics en video of animatie. Je weet bovendien precies wat je nog op de plank hebt liggen en nut ook deze materialen uit als ze nog relevant zijn.

Je creativiteit kan je kwijt in het maken van campagneconcepten en je hebt het lef om nieuwe dingen te proberen. Soms moet je hiervoor een beetje overtuigingskracht gebruiken en daar deins je niet voor terug. Het inzichtelijk en meetbaar maken van het effect van de marketingactiviteiten doe je als vanzelfsprekend en je stuurt gedurende de looptijd actief bij waar nodig.

Wat heb je in huis

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie
 • 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in een B2B omgeving
 • Innovatief en creatief en kan bedrijfsdoelen en onderwerpen vertalen naar campagnes
 • Resultaatgericht, heeft lef om nieuwe dingen te proberen en campagnes te verbeteren
 • Sterk in het bewaken van de campagne planning en het afstemmen met diverse interne en externe stakeholders
 • Heeft kennis van SEO
 • Goede Nederlandse en Engelse talenkennis in woord en geschrift
 • Kennis van Adobe Photoshop en/of Adobe Illustrator is een pré.

Maar ook als je misschien niet helemaal aan het profiel voldoet kun je voor ons nog steeds de kandidaat zijn die wij zoeken. Naast je cv vinden wij het minstens zo belangrijk dat je in het team past en de ambitie hebt om te groeien als marketeer.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined houden we ons bezig met connectiviteit. Ons kernproduct is Dark Fiber, dat is het basisproduct waarover onze klanten glasvezel transporteren van locatie A naar B. Wij zijn ambitieus, groeien snel en bevinden ons in een fase waarin we steeds verder professionaliseren en (interne) processen vormgeven. Onze klanten zijn veelal professionele dienstverleners zoals datacenters, System Integrators, hostingpartijen, grote corporates en tegenwoordig ook partijen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen. Je leert (op termijn) onze dienstverlening te vertalen naar de behoeften van deze doelgroepen.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. Persoonlijk contact vinden wij (juist in deze tijd) belangrijk, daarom organiseren we regelmatig momenten waarop we ervaringen kunnen delen en collega’s bijpraten over ontwikkelingen in ons bedrijf.

Concreet

 • Een uitdagende functie voor 32 uur (24/28 uur is bespreekbaar).
 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • iPhone & laptop 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalender kun je 4 EVT (extra vrije tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Na Covid blijft gedeeltelijk thuiswerken een mogelijkheid
 • Oog voor een goede werk-privébalans

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag er als Campagne Marketeer uit?

Je begint je werkdag door de social mediakanalen te checken. Je reageert inhoudelijk op enkele reacties en je bekijkt meteen de effectiviteit en het budget van de lopende campagne; connectiviteit in de zorgsector. Waar nodig stel je de campagne bij en je deelt meteen de voorlopige resultaten met de MarCom Officer. Je bekijkt je e-mail en handelt de belangrijkste zaken direct af. Werkzaamheden die iets meer tijd vragen plan je voor jezelf in op een later moment, de betrokken collega informeer je hierover om verwachtingen goed te managen. Vanochtend staat een meeting gepland met de Account Manager van het segment netwerk operators. Ze hebben aangegeven te willen sparren over enkele nieuwe ontwikkelingen in de markt. Ter voorbereiding heb je gister al een klein online onderzoek gedaan zodat je ze goed mee kunt nemen. Samen brainstormen jullie over een mogelijke campagne die jullie willen inzetten voor deze doelgroep. Naar aanleiding van de meeting stel je een kort plan van aanpak op en stel je de belangrijkste KPI’s vast, hierna maak je een heldere briefing voor het content bureau om een nieuwe blog te ontwikkelen.

Om 11:00 uur heb je een afspraak met de grafisch ontwerper die een aantal visuals heeft gemaakt op basis van jouw briefing. Je merkt dat de USP’s van Relined nog niet helemaal uit de verf komen en geeft concreet feedback. Dan ga je door met de SEO-optimalisatie van de bijbehorende webpagina’s waarvoor je gister de teksten van de copywriter hebt ontvangen. De campagne staat gepland voor volgende maand dus wanneer je klaar bent met de optimalisatie stuur je de teksten vast door naar de vertaler voor de Engelse versie. En dan is het alweer tijd om te lunchen.

Na de lunch heb je tijd gereserveerd om je te verdiepen in een nieuwe monitoringstool die op de markt is verschenen. Je neemt hiervoor twee uurtjes de tijd en concludeert dat de tool van toegevoegde waarde kan zijn om in zetten voor jouw campagnes. Je noteert na afloop de kosten en de baten en stuurt dit naar de MarCom Officer, gezamenlijk besluiten jullie om de testperiode te starten zodat je in de praktijk kunt ervaren of de tool daadwerkelijk nieuwe inzichten geeft.

De rest van de middag stort je je op het optimaliseren van de lopende SEA advertenties die traffic genereren naar onze website. Je doet dit naar aanleiding van de meeting die je vorige week had met het online marketingbureau. Hier constateerde jullie dat niet alle advertenties de gewenste resultaten opleveren. Tijd om de teksten en afbeeldingen te herzien en omdat het relatief korte berichtjes zijn, schrijf je deze zelf. Het was een drukke, productieve dag en tevreden klap je je laptop dicht.

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer