Gezocht: Bedrijfsjurist

Kom jij ons team versterken?

Vacature
Bedrijfsjurist (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsjurist om ons juridische team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van het management en andere afdelingen binnen Relined over uiteenlopende juridische vraagstukken. Hiervoor werk je samen met de legal officer om ervoor te zorgen dat alle juridische risico’s tot een minimum worden beperkt.

Als bedrijfsjurist adviseer je het management en andere afdelingen over civielrechtelijke vraagstukken, onder andere op het gebied van contractenrecht, ICT recht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast houd je nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving en jurisprudentie nauwlettend in de gaten en implementeer en ontwikkel je procedures en beleid om ervoor te zorgen dat Relined altijd compliant is. Het identificeren van potentiële juridische risico’s en het nemen van preventieve maatregelen om deze risico’s te minimaliseren behoort ook tot jouw takenpakket. Jij bent de sparringpartner van het management bij juridische vraagstukken en zorgt voor een gedegen en proactief advies. Bij dit alles verlies je de commerciële belangen van de onderneming niet uit het oog en ben je in staat pragmatisch en oplossingsgericht te denken en handelen. Met jouw expertise en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij complexe juridische vraagstukken begrijpelijk uit te leggen aan niet-juridische stakeholders.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde academische master Rechten en hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als bedrijfsjurist. Je hebt uitgebreide kennis van het Nederlandse rechtssysteem en de relevante wetgeving. Zowel complexe, als minder complexe vraagstukken weet jij snel te doorgronden en de juridische aspecten te vertalen in praktische toepassingen. Je bent pragmatisch ingesteld, communicatief sterk, hands on en denkt in oplossingen. Daarnaast beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij Relined draait alles om connectiviteit. Ons hoofdproduct is Dark Fiber, waarmee onze klanten data van locatie A naar B kunnen transporteren. We zijn ambitieus en groeien gestaag. Onze klanten zijn voornamelijk professionele dienstverleners zoals datacenters, system integrators, hostingpartijen, grote bedrijven en instellingen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Je wordt onderdeel van een groeiend internationaal bedrijf. Op ons centraal gelegen kantoor in Vianen heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gevraagd en de lijnen kort zijn. We geloven in vertrouwen, in de expertise en ervaring van medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid.
Samen gaan we voor een open cultuur waarin medewerkers zich durven te uiten en er naar elkaar wordt geluisterd. Dit om zo het beste uit onszelf en elkaar te halen.

We bieden je:

• Een afwisselende uitdagende functie voor 32-40 uur
• Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
• Bonusregeling
• Iphone & laptop
• 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
• Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
• Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
• Pensioenregeling
• Bedrijfsfitness regeling
• Hybride werken en thuiswerkvergoeding
• Proactief meedenken met een goede werk-privébalans

 

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Graag je reactie mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: jobs@relined.eu

 

Reageer op vacature

Enthousiast geworden en herken je jezelf in de functie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren, stuur een e-mail met CV naar Laura Zegers.

Solliciteer