Dark Fiber netwerk - Nederland

Als toonaangevende en onafhankelijke verhuurder van Dark Fiber infrastructuur, bieden wij toegang tot bestaande publieke en private glasvezelnetwerken in Nederland. Wj leveren verbindingen tot aan de voordeur door heel Nederland samen met onze preferred suppliers BT, ProRail en TenneT.

Landelijke dekking

De landelijk dekkende infrastructuur van Relined meet ruim 14.000 kilometer aan glasvezelkabels. Dankzij onze samenwerking met preferred suppliers en partnernetwerken, leveren wij door heel Nederland netwerkcapaciteit. Onze infrastructuur is bij uitstek geschikt voor betrouwbare langeafstandsverbindingen.

Fijnmazig netwerk

Dankzij onze preferred suppliers hebt u landelijk de beschikking over een hoge mate van fijnmazigheid. Het netwerk van Relined is zeer goed vertegenwoordigd in tien stadskernen in Nederland, waaronder:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Groningen

In de stadskernen geeft het netwerk toegang tot vele aangesloten locaties, waaronder ruim 90 datacenters.

Metronetwerk Amsterdam

Zoekt u een datacenterverbinding in Amsterdam? Op ons metronetwerk in Amsterdam zijn meer dan 30 datacenters redundant aangesloten. Wij leveren betrouwbare verbindingen tegen een vast scherp tarief.


Meer weten over ons metronetwerk in Amsterdam?

Lees meer

Interconnecties

Naast nationale verbindingen en toegang tot een fijnmazig netwerk in de stadskernen, levert Relined ook internationale verbindingen naar België, Groot-Brittannië, Duitsland en Denemarken, bijvoorbeeld van Amsterdam naar Frankfurt, Hamburg en Kopenhagen.

Partnernetwerken

In het gehele land werken we samen met diverse lokale en provinciale partnerglasvezelnetwerken. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van de bestaande glasvezelnetwerken.

Lees meer

Referenties & Klantencases