Onze Dark Fiber netwerken

Relined is de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van nationale en internationale Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa. Via ons glasvezelnetwerk voorzien wij organisaties in diverse (redundante) Dark Fiber verbindingen in en met Nederland, België, Denemarken, Duitsland en Groot-Brittannië. Rechtstreekse verbindingen zijn mogelijk met steden als Frankfurt, Hamburg en Kopenhagen. Onderweg regenereren is geen enkel probleem dankzij verschillende aangesloten datacenters langs de route.

Netwerk Nederland

Samen met onze preferred suppliers BT, ProRail en TenneT beschikken wij over een landelijk dekkende Dark Fiber infrastructuur van ruim 14.000 kilometer aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur in Nederland. Complementair is het fijnmazige netwerk door het hele land van onze preferred suppliers. Naast nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in stadskernen, leveren we internationale verbindingen naar België, Denemarken, Duitsland en Groot-Brittannië.

Meer weten over onze Dark Fiber infrastructuur in Nederland?

Lees meer

Metronetwerk Amsterdam

Zoekt u een betrouwbare datacenterverbinding in Amsterdam? Op ons Amsterdamse metronetwerk zijn meer dan 30 datacenters redundant aangesloten. Wij leveren betrouwbare verbindingen tegen een vast scherp tarief.


Meer weten over ons metronetwerk in Amsterdam?

Lees meer

Netwerk Duitsland

Onze Dark Fiber infrastructuur in Duitsland is landelijk dekkend en bestrijkt meer dan 15.500 kilometer. Een betrouwbaar netwerk en de ideale oplossing voor langeafstandsverbindingen die stadskernen met elkaar verbinden. Binnen de stadskernen is een fijnmazig Dark Fiber netwerk beschikbaar waarop vele kantoren en datacenters zijn aangesloten.

Meer weten over onze Dark Fiber infrastructuur in Duitsland?

Lees meer

Metronetwerk Frankfurt

In Frankfurt beschikken we over een eigen Dark Fiber metronetwerk waarop diverse datacenters zijn aangesloten. De verbindingen zijn redundant aangesloten en beschikbaar tegen scherpe vaste tarieven.

Meer weten over ons metronetwerk in Frankfurt?

Lees meer

Denemarken

Tussen Nederland en Denemarken exploiteert Relined een zeekabel. De ligging ervan is uniek ten opzichte van concurrerende verbindingen. Via deze kabel heeft u de beschikking over een betrouwbare en supersnelle verbinding tussen Amsterdam en Kopenhagen.

Meer weten over onze Dark Fiber infrastructuur in Denemarken?

Lees meer

Bekijk het Relined Fiber Network

Klik hier