Onze Dark Fiber netwerken

Relined is de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van nationale en internationale Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa. Via ons glasvezelnetwerk voorzien wij organisaties in diverse (redundante) Dark Fiber verbindingen in en met Nederland, België, Denemarken, Duitsland en Groot-Brittannië. Rechtstreekse verbindingen zijn mogelijk met steden als Frankfurt, Hamburg en Kopenhagen. Onderweg regenereren is geen enkel probleem dankzij verschillende aangesloten datacenters langs de route.

Netwerk Nederland

In Nederland beschikken we samen met onze preferred suppliers BT, ProRail en TenneT over ruim 14.000 kilometer aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur. Complementair hieraan is het fijnmazige netwerk door het hele land, wat resulteert in een landelijk dekkend Dark Fiber netwerk. Naast deze nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in verschillende stadskernen, leveren we internationale verbindingen naar België, Denemarken, Duitsland en Groot-Brittannië.

Meer weten over onze Dark Fiber infrastructuur in Nederland?

Lees meer

Metronetwerk Amsterdam

Zoekt u een betrouwbare datacenterverbinding in Amsterdam? Op ons Amsterdamse metronetwerk zijn meer dan 30 datacenters (redundant) aangesloten. Wij leveren betrouwbare verbindingen. Snel en tegen een vast scherp tarief.


Meer weten over ons metronetwerk in Amsterdam?

Lees meer

Netwerk Duitsland

Onze Dark Fiber infrastructuur in Duitsland is landelijk dekkend en bestrijkt meer dan 15.500 kilometer. Een betrouwbaar netwerk en de ideale oplossing voor langeafstandsverbindingen die stadskernen met elkaar verbinden. Binnen de stadskernen is een fijnmazig Dark Fiber netwerk beschikbaar waarop vele kantoren en datacenters zijn aangesloten.

Meer weten over onze Dark Fiber infrastructuur in Duitsland?

Lees meer

Metronetwerk Frankfurt

In Frankfurt beschikken we over een eigen Dark Fiber metronetwerk, waarop diverse datacenters (redundant) zijn aangesloten. Verbindingen in dit kloppende financiële hart van Duitsland zijn beschikbaar tegen scherpe vaste tarieven.

Meer weten over ons metronetwerk in Frankfurt?

Lees meer

Denemarken

Relined exploiteert een zeekabel tussen Nederland en Denemarken, de COBRA datakabel. Eén met een unieke ligging ten opzichte van concurrerende verbindingen. Via deze zeekabel heeft u de beschikking over een betrouwbare en supersnelle verbinding tussen de twee landen en koppelt u eenvoudig vanaf Esbjerg met netwerken op het land of de zeekabel richting de UK.

Meer weten over onze Dark Fiber infrastructuur naar Denemarken?

Lees meer

Bekijk het Relined Fiber Network

Klik hier