relined frankfurt datacenters

Relined breidt uit met 14.500 km glasvezelnetwerk in Duitsland

Relined breidt uit met 14.500 km glasvezelnetwerk in Duitsland

20-09-2018

Relined breidt uit met 14.500 km glasvezelnetwerk in Duitsland

relined frankfurt datacenters

Relined Fiber Network, de onafhankelijke Nederlandse aanbieder van onbelichte glasvezel, slaat haar vleugels verder uit en gaat in Duitsland een landelijk dekkend netwerk vermarkten. Met dit hoogwaardige netwerk biedt Relined klanten toegang tot ruim 14.500 km Duitse glasvezelinfrastructuur, waaronder netwerken in vele Duitse steden. Relined beschikt zelf al over een eigen Dark Fiber metronetwerk in Frankfurt, waarop vele datacenters redundant zijn aangesloten. Door de activiteiten in Duitsland kan Relined als enige partij landelijke dekking in beide landen bieden.

Verhuur van onbenutte Dark Fiber
Het besluit om uit te breiden in Duitsland wordt ingegeven door de groeiende behoefte aan connectiviteit. Om landelijke en grensoverschrijdende dekking te kunnen bieden, investeert Relined continu in de uitbreiding van haar netwerk middels nationale en internationale samenwerkingen en acquisities. Relined beperkt zich daarbij tot de verhuur van onbenutte Dark Fiber infrastructuur.

Versnipperd glasvezellandschap
Anders dan in Nederland ligt er in Duitsland veel glasvezel, die is aangelegd door regionale en lokale partijen. Het glasvezellandschap is daardoor versnipperd en er zijn slechts enkele spelers met landelijke dekking. Met het netwerk in Duitsland kan Relined landelijke Dark Fiber verbindingen leveren tussen de verschillende stadskernen. Voor lokale en regionale eindpunten waar geen presence is, wordt samenwerking gezocht op basis van de gevraagde businesscase. Zo levert Relined met one-stop-shopping landelijke en grensoverschrijdende dekking via betrouwbare verbindingen.

Noordwest-Europa
Samen met preferred suppliers beschikt Relined in Nederland en Duitsland over een landelijk dekkend Dark Fiber netwerk van ruim 28.500 km aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur. Met dit netwerk zijn vele locaties, zoals datacenters, kantoren en zorginstellingen bereikbaar. Bovendien biedt het netwerk toegang tot netwerken in de omliggende landen België, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Nieuwe interconnecties naar Denemarken, Polen, Tsjechië en Zwitserland zijn in aanbouw. Naast nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in diverse Nederlandse en Duitse stadskernen exploiteert Relined een zeekabel tussen Nederland en Denemarken.

Onbelichte glasvezel
Dark Fiber, of onbelichte glasvezel, is een term voor glasvezels waarop nog geen actieve apparatuur is aangesloten. De actieve apparatuur is nodig voor het verzenden en ontvangen van data door de glasvezel en wordt door klanten van Relined zelf aangeschaft en beheerd. Relined levert in Noordwest-Europa onbelichte glasvezel met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden.


Relined 15 years

Relined Fiber Network 15-jarig jubileum

Relined Fiber Network 15-jarig jubileum

19-09-2018

Met een feestelijk jubileum in evenementenlocatie de Fabrique te Utrecht stonden wij woensdag 19 september, samen met ons hele team en vele genodigden, uitgebreid stil bij het 15-jarig bestaan van Relined. Een leeftijd waar wij TROTS op zijn!

Relined 15 years

Er stond voor de dag een groot feest gepland en dat werd het ook. Samen met onze event partners wist de Fabrique een geweldige sfeer voor ons neer te zetten. Mede dankzij hun fantastische bijdrage en de enthousiaste opkomst van onze genodigden werd het een onvergetelijk evenement.

Zoals we van de Fabrique gewend zijn hadden ze ook ter gelegenheid van onze jubileumviering gezorgd voor een stijlvolle aankleding en een smaakvolle culinaire verzorging. De Meisjes van de Wijn verrasten ons met een mobiele wijnbar en een heerlijke proeverij. Bijzonder was de digitale graffiti van het Grafittienetwerk waar onze gasten hun eigen creativiteit in kwijt konden.

De muzikale aankleding van de dag lag in handen van brassband Agogo die de stemming er al vroeg in kreeg. DJ Vintage Vinyl draaide de plaatjes en Flemming Viguurs zorgde voor een akoestisch afscheid bij de uitgang. We hebben samen met alle aanwezigen genoten.

Graag willen we al onze gasten bedanken voor hun komst, de feestelijke stemming tijdens de dag en kijken uit om samen met jullie ons 20-jarig bestaan in 2023 te mogen vieren!


Vacature junior accountmanager Relined

Junior Account Manager (40 uur)

Junior Account Manager (40 uur)

Maakt deel uit van de afdeling Sales & Marketing en rapporteert aan de Director Sales & Marketing.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. Naast een passend salaris bieden wij je onder andere een iPhone en laptop. Als gezonde extra arbeidsvoorwaarde is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitness plan.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Als Junior Account Manager maak je deel uit van een jong en enthousiast team en heb je als doel om door te groeien als Account Manager. Om dit doel te bereiken verricht je alle benodigde werkzaamheden: van koude telefonische acquisitie, opvolgen van leads, beheren van het Customer Relationship Management-pakket en andere software systemen, het ontplooien van verkoop bevorderende creatieve initiatieven, voeren van verkoopgesprekken, offertebegeleiding tot het sluiten van de verkoop.

Taken

 • Ondersteunen van de Accountmanagers met betrekking tot de salestrajecten;
 • Ontwikkelen en onderhouden van sales pipeline;
 • Opstellen en calculeren van offertes;
 • Deelnemen aan beurzen en netwerkbijeenkomsten;
 • Realiseren van team targets.

Kennis en ervaring

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Het is een pré als je enige commerciële ervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld tijdens je studie of in een bijbaan;
 • Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
 • Je bent enthousiast en hebt een sterke commerciële drive. Je weet wat je wilt en zet door als het gaat om het leggen van nieuwe contacten;
 • Flexibele instelling.

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Graag je reactie voorzien van CV mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: L.Zegers@relined.eu


Vacature projectmanager Relined

Project Manager

Project Manager

Maakt deel uit van de afdeling Operations en rapporteert aan de Teamleader Engineering & Project Management.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. Naast een goed salaris bieden wij je onder andere een bonusregeling, iPhone en laptop. Als gezonde extra arbeidsvoorwaarde is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitness plan.

Doel van de functie

Het uitvoeren van verschillende soorten projecten en het meedenken en werken aan beleids- en procesverbeteringen.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken

Project Management Glasvezelprojecten – Het coördineren van complexe glasvezel bouwprojecten. Ervoor zorgen dat klantaansluitingen en netwerkuitbreidingen binnen de afgesproken levertijd en het daarvoor vastgestelde budget worden gerealiseerd, ondanks grote externe afhankelijkheden. Hiervoor schrijf je projectplannen, onderhoud je een goede relatie met netwerkleveranciers, beoordeel je offertes, maakt (financiële) rapportages voor het management, schakel je externe adviseurs en aannemers in en stuurt deze aan en manage je de verwachtingen van de stakeholders. Je hebt overtuigingskracht en stuurt op resultaat. Belangrijke kernwoorden zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en maatwerk.

Inkoop – Het tot stand brengen van raamcontracten met leveranciers. Je onderhandelt over technische specificaties en tarieven met aannemers en materiaalleveranciers om raamafspraken te maken. Vervolgens onderhoudt je een goede relatie met deze leveranciers, en hou je je bezig met innovatie.

Capaciteitsmanagement & netwerkuitbreiding – Je monitort de capaciteit op ons netwerk en signaleert actief waar knelpunten ontstaan. Tevens signaleer je actief kansen om ons netwerk verder uit te breiden. Je bedenkt hiervoor (technische) oplossingen, maakt gezamenlijk met de teamleader business cases op en schijft investeringsvoorstellen aan de directie.

Ondersteuning teamleader – Je denkt mee over complexe cases en uitdagingen op de afdeling Engineering & Project Management. Je werkt hiervoor plannen uit en in overleg met de teamleader stroomlijn je documenten waar nodig.
Daarnaast ondersteun je de teamleader bij het inrichten en verbeteren van processen. Je signaleert actief mogelijkheden voor procesverbetering en doorvoering van quick wins in (technische) processen.

Speciale Projecten – Omdat Relined een snel groeiende organisatie is, ontstaan er regelmatig bijzondere projecten, zoals het uitvoeren van due diligence onderzoek, het uitwerken van business cases en het uitdenken en opmaken van samenwerkingsafspraken (zowel nationaal als internationaal). In samenwerking met de teamleaders en directie werkt de Project Manager actief mee aan dergelijke projecten.

Kennis en ervaring

 • Hbo-niveau technische richting;
 • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;
 • Inzicht en kennis van telecom/glasvezelnetwerken;
 • Communicatie met klanten, opdrachtnemers en samenwerkingspartners op verschillende niveaus;
 • Goede Nederlandse en Engelse taalkennis in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Kan technische tekeningen lezen en beoordelen.

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Graag je reactie voorzien van CV mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: L.Zegers@relined.eu


Channel awards

Wij zijn genomineerd voor Channel Awards 2018

Wij zijn genomineerd voor Channel Awards 2018

30-07-2018

Wij zijn genomineerd voor Channel Awards 2018 in de categorie Best Channel Project of the Year!

Channel awards

Met het project Twin datacenter-concept voor het Erasmus MC zijn wij genomineerd in de categorie “Best Channel Project of the Year”. Dit project is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Erasmus MC, Bytesnet, The Datacenter Group, Relined Fiber Network en Tallgrass. Middels het twin datacenter-concept kan Erasmus MC zich meer focussen op hun patiënten.

Relined genomeerd Channel Awards 2018

Jury commentaar
Datacenter Bytesnet heeft samen met The Datacenter Group voor het Erasmus medisch centrum in Rotterdam een twin datacenter-concept ontwikkeld waardoor de ICT-infrastructuur, welke redundant wordt aangesloten op het Dark Fiber netwerk van Relined Fiber Network en belicht is door de engineers van Tallgrass, van het ziekenhuis altijd beschikbaar blijft. Door het datacenter uit te besteden kan het Erasmus zich voortaan volledig focussen op hun kerntaak: de zorg van patiënten. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om het Twin datacenter-concept te nomineren in de categorie Best Channel Project of the Year.

Erasmus zorgproject
Het Erasmus Medisch Centrum voerde op ICT-gebied altijd alles zelf uit. De afgelopen tien jaar heeft de complexiteit en afhankelijkheid van de ICT zo’n enorme vlucht gemaakt, dat er bij het bestuur van het ziekenhuis een discussie ontstond over welke ICT-zaken zij het best zelf konden uitvoeren en welke overgelaten konden worden aan een externe partij. Met hun IT-infrastructuur beheert het ziekenhuis namelijk naast patiëntgegevens ook andere bedrijfskritische processen, zoals de alarmcentrales en het monitoren van patiënten die bijvoorbeeld op de intensive care liggen. Alles wat een ziekenhuis draaiende houdt. Het Erasmus MC heeft als eerste academisch ziekenhuis de stap durven nemen om alle datacenters volledig extern onder te brengen.

Resultaat
Door het uitbesteden van de IT-infrastructuur bespaart het ziekenhuis jaarlijks ongeveer 20 procent. Het Erasmus MC realiseert nu tegen lagere kosten meer functionaliteit, hogere beschikbaarheid en een betere beveiliging. De gewenste kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gewaarborgd door de uitgebreide certificering van Bytesnet en The Datacenter Group, inclusief normen specifiek gericht op informatiebeveiliging in de zorgsector, onder meer met het oog op elektronische patiëntendossiers.

Stemmen
De strijd is begonnen en wij gaan voor de winst! Stem jij ook op ons?! Stemmen kan tot maandag 11 november 2018 en kan via onderstaande button:

STEM OP ONS!


nieuws relined 15 jaar jubileum

Relined Fiber Network al 15 jaar verbindend

Relined Fiber Network al 15 jaar verbindend

24-05-2018

Dit jaar bestaat Relined 15 jaar en daar zijn we trots op!

nieuws relined 15 jaar jubileum

Dit jaar bestaat Relined 15 jaar en daar zijn we trots op! De afgelopen jaren stonden vooral in het teken van groei; in omzet, klanten én netwerk. Van een bescheiden Nederlandse organisatie groeiden we uit tot een internationaal bekende speler met een netwerk in Nederland en sinds dit jaar ook in Duitsland (Frankfurt).

Relined werd opgericht in 2003, toen nog – heel Hollands – uitgesproken als Ree-lie-net. Ons doel was (en is) het onbenutte deel van de glasvezelnetwerken van ProRail en TenneT te vermarkten in de vorm van Dark Fiber. In 2003 was dit nog een relatief onbekend en duur product, dat maar door weinig bedrijven werd afgenomen. We waren toen een echte pionier, die Dark Fiber naar de Nederlandse markt bracht.

In 2003 was ProRail net begonnen met de aanleg van een eigen glasvezelinfrastructuur langs het spoor. Het zou nog tot 2012 duren, voordat het netwerk van ProRail gereed was. Onze eerste klant was Surfnet B.V. In de jaren die volgden, groeide onze organisatie langzaam maar gestaag mee met de groei van het glasvezelnet van ProRail.

Een belangrijk moment in de ontwikkeling van Relined is 2005. Toen verwierven we een eigen metronetwerk in de regio Amsterdam. Dit speelde een belangrijke rol in de ontsluiting van de snelgroeiende datacenterindustrie in deze metropool. Dit netwerk is op meerdere plaatsen op de glasvezelnetwerken van ProRail en TenneT gekoppeld. Klanten kunnen zo het sterk groeiende datacommunicatieverkeer tussen het internationale internetknooppunt Amsterdam en de rest van het land afhandelen.

Vanaf 2013 zag Relined een sterke toename van het aantal internationale klanten, dat actief is op de Nederlandse markt. Van 2007 tot 2017 groeiden we jaarlijks constant autonoom met meer dan 10%; de omzet steeg van  € 1.711.992,- (2007) tot € 7.327.091,- (2017). Met de uitbreiding van het aantal klanten professionaliseerden we ook onze dienstverlening. Daarbij bleven we – inmiddels onder de naam Relined Fiber Network – trouw aan onze missie. We doen waar we goed in zijn: het leveren van Dark Fiber, oftewel onbelichte glasvezel. Een volgende belangrijke stap was in 2017 met de toevoeging van capaciteit van het netwerk van BT in Nederland; een uitbreiding van het verhuurbare netwerk met 7.000 km.

Zo terugkijkend kan ik niet anders zeggen dan dat we het goed gedaan hebben met elkaar. En zeker zo mooi voor de toekomst zijn onze eerste internationale stappen, die we in 2018 zetten. In navolging van TenneT gaan we de Duitse markt op, te beginnen met een metronetwerk in het internationale knooppunt Frankfurt.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook onze internationale ambities samen waar gaan maken!

Jan Willem Tom
Algemeen Directeur


Relined dark fiber

Nederlands Relined Fiber Network verbindt Duitse datacenters

Nederlands Relined Fiber Network verbindt Duitse datacenters

23-04-2018

Het Nederlandse bedrijf Relined Fiber Network breidt haar Dark Fiber netwerk uit naar Duitsland.

Relined dark fiber

VIANEN, 24 april 2018 – Het Nederlandse bedrijf Relined Fiber Network breidt haar Dark Fiber netwerk uit naar Duitsland. Met een metro glasvezelnetwerk in Frankfurt gaat Relined, net als in Amsterdam, datacenter verbindingen leveren. Hiermee zijn twee belangrijke internetknooppunten in Europa aangesloten op het netwerk van Relined. 

Frankfurt behoort, samen met Amsterdam, wereldwijd tot de grootste internetknooppunten. Met het metronetwerk in deze twee grootste internetknooppunten kan Relined verder groeien. Ook in de vraag naar internationale Dark Fiber verbindingen (onbelichte glasvezel), zoals van Amsterdam naar Frankfurt, kan Relined voorzien. Het metronetwerk in Frankfurt is toekomstgericht, in het ontwerp is direct rekening gehouden met de overige aanwezige datacenters. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten op het netwerk in Frankfurt.

In 2017 werd officieel Relined GmbH opgericht met als doel het netwerk over de landsgrenzen verder uit te breiden. Nu gaat de verhuur van Dark Fiber verbindingen buiten Nederland van start. Op het metronetwerk in Frankfurt worden ruim 20 datacenters aangesloten, waaronder de datacenters van Colt, Digital Realty, Equinix, e-Shelter en Interxion. Vanaf heden kunnen verbindingen tussen onnet datacenters in Frankfurt worden geleverd tegen vaste tarieven. Vanaf september 2018 zal het netwerk zo geoptimaliseerd zijn dat verbindingen binnen 1-3 weken opgeleverd kunnen worden.

“Wij zijn sterk aan het groeien. Relined richt zich, als onafhankelijk verhuurder van Dark Fiber, niet enkel op Nederland maar op heel West-Europa. Met ons metronetwerk in Frankfurt hebben we weer een stap gemaakt om dit doel te bereiken,” aldus Jan Willem Tom, Managing Director Relined.

Eind vorig jaar maakte Relined al bekend haar netwerk in Nederland met ruim 7.000 km uit te breiden via een samenwerking met BT. Hiermee heeft Relined een landelijk en fijnmazige uitbreiding van haar netwerk in Nederland gerealiseerd. Met deze uitbreiding, plus een cityring in Frankfurt en eind dit jaar de oplevering van de COBRA datakabel (zeekabel) tussen Eemshaven  en Denemarken zijn er al mooie stappen gezet. Met de netwerkuitbreidingen naar Denemarken en Duitsland volgt Relined haar aandeelhouder TenneT, die met haar elektriciteitsnetwerk aanwezig is in Nederland en Duitsland en werkt aan een verbinding richting Denemarken (COBRA datakabel).


Relined Fiber Network Winterevent 2017

Relined Fiber Network Winterevent 2017

Relined Fiber Network Winterevent 2017

08-12-2017

Relined Fiber Network Winterevent 2017

Relined Fiber Network Winterevent 2017

Op donderdag 30 november 2017 vond de 2e editie van het Relined Fiber Network Winterevent plaats.

We kijken terug op een gezellige avond bij Green Village in Nieuwegein, welke omgetoverd was in winterse sferen. Onder het genot van een drankje hebben klanten en partners van Relined genoten van de Mind illusieshow van Jochem Nooyen. Tijdens het netwerkdiner ging de illusionist door met zijn trucs en was iedereen vol bewondering.

Wij willen al onze gasten bedanken voor hun komst en verwachten dat iedereen er in 2018 tijdens ons 15 jarig bestaan weer bij is!


Relined gaat Dark Fiber capaciteit van glasvezelnetwerk BT resellen

Relined gaat Dark Fiber capaciteit van glasvezelnetwerk BT resellen

24-10-2017

Relined gaat Dark Fiber capaciteit van glasvezelnetwerk BT resellen

VIANEN, 24 OKTOBER 2017 – Relined Fiber Network, de onafhankelijke exploitant van onbenutte Dark Fiber capaciteit, heeft een overeenkomst gesloten met BT, één van ’s werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen, om Dark Fiber capaciteit binnen BT’s Nederlandse glasvezelnetwerk te gaan resellen. Hierdoor groeit het bereik van Relined’s Dark Fiber netwerk met ongeveer 7.000 kilometer.

Door de overeenkomst met BT krijgt de infrastructuur van Relined een landelijke uitbreiding waarmee meer redundantie en fijnmazigheid kan worden geboden. Het netwerk van BT biedt verbindingen in veel stadskernen waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Met deze overeenkomst stijgt het aantal aangesloten datacenters van 70 naar ruim 90 en worden Dark Fiber verbindingen naar verschillende andere locaties in Nederland mogelijk gemaakt.
Bij veel publieke en private glasvezelnetwerken blijft een gedeelte van de capaciteit onbenut. De strategie van Relined, als onafhankelijke exploitant, is deze onbelichte glasvezels beschikbaar te stellen aan de markt.

“Met deze samenwerking komt er in één klap zo’n 7.000 kilometer glasvezel bij zonder dat er één schep in de grond hoeft”, aldus Relined Directeur Jan Willem Tom. “Voor ons is BT’s landelijke en fijnmazige netwerk een welkome uitbreiding van ons Dark Fiber netwerk, waardoor we onze nationale en internationale klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

BT levert zijn klanten een breed portfolio aan netwerkgebaseerde IT-diensten. Hierbij ligt de focus op cloud, unified communications en cyberbeveiliging, diensten die grote organisaties nodig hebben om digitale transformatie mogelijk te maken. Naast het omvangrijke glasvezelnetwerk beschikt BT in Nederland ook over drie datacentra.

Tomas Vanderick, CEO van BT in de Benelux en de Nordics, licht de overeenkomst toe: “BT’s core business is het wereldwijd leveren van dynamische netwerk- en cloudgebaseerde diensten aan multinationals en grote overheidsorganisaties. Ons state-of-the-art netwerk ligt hier ten grondslag aan. Door de overeenkomst met Relined kunnen we de capaciteit die momenteel niet wordt gebruikt door onze internationale klanten op een andere manier naar de markt brengen.”

Over Relined Fiber Network
Relined is de onafhankelijke exploitant van onbenutte Dark Fiber capaciteit in bestaande publieke en private glasvezelnetwerken. Met een landelijk dekkend en fijnmazig Dark Fiber netwerk door heel Nederland. Mede doordat veel partijen in Nederland een eigen glasvezelnetwerk hebben aangelegd, heeft Nederland een uitstekende landelijke en fijnmazige glasvezelinfrastructuur. Relined houdt zich enkel bezig met de verhuur van Dark Fiber (onbelichte glasvezel) verbindingen om de onbenutte capaciteit (van derden) ter beschikking te stellen aan de markt.


Relined breedband event samen verantwoord verbinden

Breedband event: Samen Verantwoord Verbinden

Breedband event: Samen Verantwoord Verbinden

01-08-2017

Samen Verantwoord Verbinden

Relined breedband event samen verantwoord verbinden

Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!

Loopt u ook tegen de volgende uitdagingen aan?

Wat is belangrijk bij het aanleggen van een glasvezelnetwerk en het inrichten van de backbone verbinding voor het ophalen van (internet)diensten?
Waar moet u opletten bij het aanschaffen van apparatuur?
Hoe krijg ik mijn breedband initiatief gefinancierd?
Wilt u ook snel internet in uw regio en bent u bezig met het opzetten van een breedband initiatief? Kom dan naar het event Samen Verantwoord Verbinden. Tijdens dit event nemen wij u mee in de belangrijkste facetten bij het opzetten van een eigen netwerk in het buitengebied. Wij geven u tips en waarschuwen voor valkuilen. Tijdens het event komen er breedband initiatieven aan het woord die kunnen terugkijken op een geslaagd project en komt u in contact met andere initiatieven welke bezig zijn een soortgelijk project op te zetten.

Ervaring delen en van elkaar leren is volgens ons de sleutel tot succes. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit interactieve event.

Meldt u via onderstaand contactformulier aan voor het event
NOTE: Dit event is bedoeld voor personen die direct betrokken zijn bij het oprichten van een nieuw breedband initiatief. Indien uw (definitieve) aanmelding wordt gehonoreerd, ontvangt u binnen 48 uur een bevestiging van ons.