Dataplace Amsterdam nu ook op ons netwerk. Bestel direct tegen een tijdelijk actietarief!

22-06-2020

Dataplace Amsterdam nu ook op ons netwerk. Bestel direct tegen een tijdelijk actietarief!

Het gloednieuwe datacenter van Dataplace – Dataplace Amsterdam – is sinds kort aangesloten op het eigen Dark Fiber Netwerk van Relined in Amsterdam. En daarom biedt Relined uw verbinding van of naar dit datacenter nu tijdelijk tegen een extra scherp actietarief!

Metronetwerk Amsterdam

Binnen ons eigen Dark Fiber metronetwerk in Amsterdam, waarop zo’n 35 carrier neutrale datacenters zijn aangesloten, gelden vaste scherpe tarieven. Bovendien hanteren wij hier hoge netwerkstandaarden en een levertijd van 1 tot 3 weken. Sinds kort behoort ook Dataplace Amsterdam tot ons netwerk in de Metro Amsterdam Regio.

En om dit te vieren, leveren wij uw verbinding van of naar dit datacenter nu tijdelijk voor een nóg scherper tarief. U krijgt namelijk € 50,- korting op het maandbedrag!

Onderstaand een overzicht van ons netwerk in Metro Amsterdam Regio. Dataplace Amsterdam staat hier vermeld als Dataplace Hoofddorp.

Dataplace Amsterdam

Dit volledige redundant (2N) uitgevoerde datacenter opende in mei 2020 zijn deuren. Het datacenter heeft een gebouwoppervlakte van ca. 4500 m² en een netto datacenteroppervlakte van 2000 m² en vormt de ideale locatie voor zowel nationale als internationale organisaties. Het datacenter is gelegen in Hoofddorp – en dicht bij Schiphol -, is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het datacenter streng beveiligd en voldoet het aan de hoogste beveiligingscertificeringen.

Relined heeft ervoor gekozen om Dataplace Amsterdam aan te sluiten op het eigen netwerk in metronetwerk Amsterdam, zodat op deze manier verbindingen geleverd kunnen worden tegen scherpe tarieven en snelle levertijden. Deze kernwaarden zijn in lijn met die van Dataplace Amsterdam, wat resulteert in het beste eindproduct richting de klant.

De ‘Welkom op ons netwerk’ – actie

Interesse?

Bespreek de mogelijkheden met onze accountmanager Lennert Stoter:

Telefoon: +31 (0) 6 12050426
E-mail: l.stoter@relined.eu.

Actievoorwaarden:

  • Enkel geldig voor verbindingen van of naar Dataplace Amsterdam
  • Geldt alleen voor onnet datacenters op ons metro netwerk in de Metro Amsterdam Regio
  • Levering is excl. patches/cross connects
  • Prijzen zijn excl. BTW
  • Deze speciale aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor bestellingen, gevolgd door een contract ondertekend voor 30 september 2020