Network en Service Manager

Maakt deel uit van de afdeling Network and Service Management en rapporteert aan de Teamleader Network and Service Management.

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. Naast een goed salaris bieden wij je onder andere een bonusregeling, IPhone en laptop. Als gezonde extra arbeidsvoorwaarde is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitness plan.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Je draagt zorg voor een juiste, complete en  accurate netwerkadministratie en voert regie over alle voorkomende netwerkmutaties zoals reconstructies, verhuizingen en opzeggingen. Je zorgt voor de kwaliteitsbewaking van het Relined glasvezelnetwerk en bent technisch adviseur. Daarnaast ben je de ‘bewaker’ van het kwaliteit management systeem binnen Relined en kijk en adviseer je mogelijkheden voor optimalisatie van onze bedrijfsprocessen.

Taken

Jij bent zowel de technische als inhoudelijke regievoerder/manager op het gebied van het beheer van het Relined netwerk; zowel administratief als fysiek. Je signaleert kansen en mogelijkheden voor Relined en werkt hiervoor concrete plannen uit: bijvoorbeeld voor het opstellen van methodes om grote wijzigingen in de systemen uit te voeren. Je levert gevraagd en ongevraagd rapportages aan de Teamleader Network and Service Management en bent de technisch adviseur van de afdeling. Je denkt mee over complexe cases en uitdagingen op de afdeling Network and Service Management.

Daarnaast ondersteun je de teamleader bij de kwaliteitsnormen en -eisen conform de ISO9001 norm en coördineer je de jaarlijkse herijking ISO-certificering. Je werkt hiervoor plannen uit en in overleg met de teamleader stroomlijn je processen en documenten waar nodig. Hierin is het optimaliseren van de  informatievoorziening ook een item waar je aan meehelpt.

 • Je zorgt ervoor dat de netwerkadministratie en de informatievoorziening van Relined aansluiten bij de informatiebehoeften van verschillende type gebruikers en afdelingen: network and servicemanagement, sales, engineering, projectmanagement en directie. Je begeleidt en controleert collega’s op juiste uitvoering van administratie in de daarvoor bestemde systemen en databases.
 • Je beheert de verschillende SLA-varianten en bent er verantwoordelijk voor dat gemaakte afspraken vertaald worden binnen de organisatie. Jij stelt een SLA mede op, beheert deze en bevordert dat gemaakte afspraken met partner(s) worden nagekomen.
 • Je signaleert actief mogelijkheden voor procesverbetering en doorvoering van quick wins in technische processen.

Kennis en ervaring

 • Hbo-niveau technische richting;
 • Accuraat en zorgvuldig, aandacht voor kwaliteit;
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van kwaliteitssystemen en kwaliteitsborging;
 • Kan technische tekeningen lezen en beoordelen;
 • Goede communicatie met klanten, opdrachtnemers en samenwerkingspartners;
 • Inzicht en kennis van een telecommunicatie (glasvezel) netwerk;
 • Kennis van AutoCAD en/of Cocon is een pré.

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Graag je reactie voorzien van CV mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Anja Spronk: a.spronk@relined.eu