Léon van der Linden aangesteld als Manager Operations Relined

09-07-2020

Léon van der Linden aangesteld als Manager Operations Relined

Vianen, 9 juli 2020: Per 1 juli 2020 is Léon van der Linden aangesteld als Manager Operations bij Relined. Léon van der Linden is geen onbekende binnen de organisatie. Al enige jaren is hij actief als teamleider van de afdeling Network & Service Management. En met deze managementfunctie groeit hij door binnen Relined.

Léon bekleedt al geruime tijd, ad interim, de functie van teamleider van de afdeling Network & Service Management (NSM). Hier heeft hij de structuur en werkwijze op de afdeling weten te optimaliseren en professionaliseren.

Léon is een echte aanpakker en heeft zijn hart een tijd terug al aan Relined verloren. Daarom heeft hij ook het besluit genomen om zijn interim aanstelling te verruilen voor een vaste aanstelling binnen deze groeiende organisatie.

Léon van der Linden: ‘Ondanks dat ik op ad interim basis langere tijd heb gewerkt voor Relined, voelt het als thuis. Ik run de afdeling Network and Service Management al geruime tijd met heel veel plezier en ik doe mijn uiterste best om onze werkwijze te optimaliseren, voor zowel klanten als medewerkers. Ik ben altijd nauw betrokken geweest bij de afdeling Build en ik kijk er dan ook naar uit om nu samen met het gehéle team, deze mooie en nog steeds groeiende organisatie naar een nóg hoger niveau te tillen! Ik ben blij dat deze kans mij geboden is’.

Kristel Landa, Managing Director bij Relined, vult aan: ’Léon heeft zijn sporen verdiend binnen Relined. Hij runt de afdeling NSM met veel passie en gedrevenheid en wij hebben alle vertrouwen in Léon nu hij de gehele operationele afdeling onder zijn hoede neemt. We zijn blij en trots dat Léon deze doorgroeimogelijkheid met beide handen heeft aangegrepen en dat hij onderdeel wordt van het Management Team. We wensen hem ontzettend veel succes in zijn nieuwe rol!’

Manager Operations

Met de functie als Manager Operations wordt Léon eindverantwoordelijk voor de gehele operationele afdeling van Relined. Naast NSM valt hier ook de afdeling Build (engineering en projectmanagement) onder. Léon wordt hiermee tevens onderdeel van het Management Team van Relined.