Case

Hosting2GO


Met de Dark Fiber verbindingen van Relined ging de webhoster van een 1 Gigabit verbindingen naar een 10 Gigabit verbinding, wat o.a. resulteert in sneller ladende websites van klanten.

Lees meer

Case

Cyso


“De samenwerking met de afdeling Project Support is goed bevallen. Relined zorgt voor een vaste contactpersoon voor het traject, die direct alle vragen kan beantwoorden. Omdat in een dergelijk traject samengewerkt moet worden met verschillende soorten dienstverleners en belanghebbenden is het onmisbaar om een partner te hebben”.

Tjebbe de Winter, Managing director Cyso

Lees meer

Case

oneCentral


“Als afnemer zul je hoogstens een onderbreking van een fractie van een seconde merken. Voor steeds meer organisaties is dat ook een must op het gebied van business continuity.”

Jan-Willem van der Meij,
Technical Manager

Lees meer

Tabor College - AOA
Case

Art Of Automation


"Relined werkt sinds 2013 met Art Of Automation, maar is voor velen binnen ons bedrijf al langer dan dat een betrouwbare partner. Zo ken ik Relined via mijn vorige werkgever. De samenwerking verloopt soepel. Alle personen waar wij contact mee hebben, kennen onze case meer dan voldoende, tonen er oprecht interesse in en kunnen bovendien een waardevolle bijdrage leveren. Relined neemt bovendien geenszins een positie in die onze concurrentiepositie in het geding kan brengen. Dit maakt het samenwerken nóg prettiger’.

David Jacobs
Commercieel directeur, Art Of Automation

Lees meer

Case

Deventer Ziekenhuis


“Maandelijks worden meer dan 11.000 lab-aanvragen volledig geautomatiseerd aangeleverd; foutloos en supersnel. Mede dankzij de verbindingen van Relined maken we de zorg efficiënter.”

Marcel Hemels,
Head of Support & Service ICT-TD, Deventer Ziekenhuis

Lees meer

Case

Gemeente Alkmaar


“Relined is een belangrijke en goed ingevoerde speler in de Nederlandse datacommunicatiewereld. In onze samenwerking staat het gebruik en beheer van ons glasvezelnetwerk en buizen centraal. Met goede kosten-batenverhoudingen en betrouwbare verbindingen.”

Arnold Berkhout,
Informatiemanager unit I&A
Gemeente Alkmaar

Lees meer

Case

Fujitsu


“Samen met Relined kon Fujitsu een veel interessantere businesscase neerleggen, met aanzienlijk meer capaciteit bovendien.”

Ron Klaas,
Teamleader healthcare

Lees meer

Case

NDIX


“De goede prijs/kwaliteitverhouding, dekking van het netwerk en de lage demping op de verbindingen zijn belangrijke redenen voor ons om Dark Fiber verbindingen af te nemen bij Relined.”

Dennis Snijder,
Manager verkoop

Lees meer

Case

i3D.net


“Het feit dat uitsluitend gecertificeerde aannemers in de buurt van de glasvezels mogen werken, zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en veiligheid van het netwerk.”

Stefan Ideler,
CTO

Lees meer

Case

Aventus


“De prijs/kwaliteitverhouding van het voorstel van Relined was goed. Relined heeft vooraf een helder implementatieplan aan ons voorgelegd, waarbij aan alle scenario’s is gedacht. Dat gaf veel vertrouwen. Niet voor niets is de aanbesteding aan Relined gegund.”

Roy Dusink,
Hoofd Automatisering

Lees meer