Jubileum aanbieding Amsterdam

Met trots vieren wij met u ons 20-jarig bestaan!

Relined Fiber Network is in 2003 opgericht als onafhankelijke specialist voor het leveren van hoogwaardige glasvezelnetwerken in Nederland. Later hebben we ons netwerk ook uitgebreid naar Duitsland en Denemarken.

In 2006 vervolgden we onze reis met een metronetwerk in Amsterdam dat ons toegang gaf tot een grote internet hub en tot de verschillende datacenters aldaar. Dit netwerk in Amsterdam is sindsdien uitgebreid naar omliggende gebieden en gemeenten en heeft nu toegang tot meer dan 30 redundant aangesloten datacenters. Om het succes van de afgelopen 20 jaar te vieren, bieden wij speciale kortingen op ons grootstedelijke netwerk.

Geen eenmalige kosten 

Enthousiast kondigen we onze speciale jubileumactie aan!
Voor datacenterverbindingen binnen de regio Amsterdam bieden wij scherp geprijsde tarieven en leveren wij uw verbinding binnen 1-3 weken. Dit jaar bieden wij verschillende jubileumspecials aan op ons metronetwerk in Amsterdam. Voor de periode Q1-Q2 2023 leveren wij uw datacenterverbinding in Amsterdam zonder eenmalige kosten!

U kunt nu profiteren van deze actie en hiermee toegang krijgen tot ons hoogstaande en betrouwbare netwerk. We hopen dat onze specials zullen helpen om het gebruik van glasvezeltechnologie te verspreiden en uiteindelijk de groei van uw bedrijf te vergemakkelijken.

Metronetwork Amsterdam

Profiteer van deze aanbieding en laat u vandaag nog aansluiten!

Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)347 358 010 of via e-mail op sales@relined.eu voor meer informatie.

 

Campagnevoorwaarden

  • Lopende contracten zijn uitgesloten van deze speciale aanbieding.
  • De aanbieding is geldig voor verbindingen vanaf een looptijd van 3 jaar.
  • Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor bestellingen tussen 21 maart 2023 en 30 juni 2023.