Relined Fiber Network viert 20-jarig bestaan

Een mijlpaal waar we trots op zijn!

Enthousiast kondigen we aan dat Relined Fiber Network dit jaar zijn 20-jarig bestaan viert. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons en we zijn trots op wat we de afgelopen twee decennia hebben bereikt.

In de afgelopen 20 jaar hebben we opmerkelijke ontwikkelingen gezien in de telecommunicatie-industrie en we zijn er trots op te hebben bijgedragen aan digitale transformatie en innovatie. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige glasvezelverbindingen.

Tijdens onze reis hebben we onze klanten altijd op de eerste plaats gezet. We begrijpen hoe belangrijk het is om verbonden te blijven in de huidige digitale wereld, en we zetten ons in om u de best mogelijke service te bieden. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in de loop der jaren in ons hebben gesteld.

Speciale aanbieding

Om dit speciale jaar te vieren, zijn we verheugd om een aantal exclusieve specials en promoties aan te bieden. Hier zijn enkele voorbeelden van de beperkte aanbiedingen die voorhanden zijn:

  • Voordelen speciaal voor onze klanten: Als blijk van onze waardering bieden wij op maat gemaakte promoties voor bestaande klanten. Vraag onze Account Manager voor meer informatie
  • Metro netwerk Amsterdam: 20 euro korting op maandelijkse kosten
  • Metro netwerk Frankfurt: eerste jaar 20% korting op de maandelijkse kosten en geen eenmalige kosten

Deze specials zijn nog maar het begin. We hebben tijdens dit jubileumjaar nog meer in petto waar u van kunt profiteren. Vergeet ons dus vooral niet te volgen op social media, via onze nieuwsbrief en houd onze website in de gaten voor updates.